Wow ;)
Aciu uz toki ilga komentara. Is tikruju labai naudinga bus, tik reikia jau nuo siandiena pradeti tai igyvendinti. Dabar ka tik pusryciavau, bet jau kiek klaidu padariau: 3 kiausiniai + majonezas + duona. Ziauru.
Per pietus - neturiu ka valgyti po velniu. Kiaulienos pilnas saldytuvas. Jokios zuvies, paukstienos ar jautienos. Darzoviu rasciau, net is savo darzo! Apskritai manyciau tada - jog gal kepsniukus, net jautienos ar vistienos, reiketu beveik pilnai atsisakyt ir valgyti kokia virinta pvz., mesa...? Ka dabar, reikes man i parduotuve varyt. Tik, irgi sunku, nemoku nieko gamint :( Teks ismokt :]]
Gerai, kai namie esu, bet ka daryti, kai vat bunu vln ir niekur kitur nenueisi pavalgyt kaip i tas kavines. Paskutiniu metu negailiu pingu maistui ir per pietus isleidziu 15-18 Lt. Bet vistiek nezinau.. Kavinese zuvi pirkti - nieko ner blogiau man atrodo. Vistiena tai jo. Jo, reikes vistiena imti.
Ok, ir bulviu tada atsisakau. O kodel duonos negalima? Jeigu rugine, naturalia ta tamsia - irgi negerai ? Angliavandeniai ane...
Mastau dabar, ka cia per pietus suvalgyt 14 h pvz.... ;]] Galiu nusipirkti vistienos ar jautienos, bet ka man is jos pagaminti ? ;]]
Bet bent jau principus tai suvokiu dabar...
|