View Single Post
Seni 07-20-2006, 06:06 PM   #8 (permalink)
dima
Dalyvis

dima's Avatar

Registracijos Data: Jul 2006
Vieta: Lietuva
Žinutės: 112
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
dima is on a distinguished road
Įprastinis

Citata:
Originaliai Išsiųstas andriuxa
Citata:
Originaliai Išsiųstas Grem
Sveiki. As cia naujokas, tad sorry, jei kas ne taip.
Taigi man reikia numesti svorio. Noretusi iki kokiu 82 - 83, taigiz 10 kg is viso.
Yupatingai "grazhu" turiu pilvuka ir krutis Very Happy Taigi cia reiketu gal skirti esmini demesi.
Nuo oavasario sportuoju - stengiuosi kas antra diena. Kazkur 30-40 min begiojimo + prisitraukimai ir atsispaudimai. Preso nedarau - kol kas nera galimybiu (o gal as ju nematau).
Maitinimasis - stengiuosi valgyti normalu maista - pusryciai: kiausiniai, arbata arba koks sumustinis. Pietus - sriuba, kepsnys, pyragaitis ir arbata arba alus :]] Vakare stengiuosi nevalgyti po 19h, tad po sportavimo 18 h suvalgau siek tiek normalaus maisto - siadniena pvz., karbonada nedideli su rugine duona. Daznai buna, kad tik geriu kefyra.
Kas liecia mityba - negaliu valgyti tarkime 5 kart i diena, nes kai bunu mieste mokslo ar darbo reikalais - net nezinau, ka man valgyt ir kur tai pirkti. Maximoj juk nesinori bandeliu su lasinukais ar kito slamshto pirkti. Tai ka pirkti man tada - varske kokia gal su pienu? Vaisius?
Patarkit prasau man, kaip subalansuoti mityba....
Beje turejau problemu su skrandziu - daignoze, kad tai pavirsutinis gastritas. Smile Bet berods issigydziau, nors kartais tikrai buna sunku ir tenka nuryti kokia tablete. Taip buna po kokiu nors baliu arba kai ilgai nevalgau, o paskui prisivalgau (ne apsivalgau, o prisivalgau tik).
Aisku, su sportavimu - kitas klausimas. Bet cia jau, manau, reikes kelti nauja tema.
Kol kas laluksiu jusu argumentuotu patarimu Wink Aciu is anksto. Beje kazkokiais vaistais nenoriu gydyti savo nutukimo. ;]
:) as sveriau 94 kg ...... sulieknejau labai paprastai ir net raumenuku prisiauginau... padidinau dienos skysciu norma ... suderinau mityba(na tiksliau susiradau internete ir tep maitinuosi) rytais ir vakarais pbegioju po 3 km krosa ( letai) per savaite 4 treniruotes po 2 val (vieninteliai svoriai (ganteliai po 11 kg ir girios 16 kg) visa kita prisitraukimai, atsilenkimai, pritupimai, suoliukai per sokdyne, atsispaudimai, koju kelojimas nuo zemes.... zinok sugebejau per dvi savaites numest 15 kg ..... :)
tu turetumei buti labai storas, kad tiek numesti......

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.0 RC2