View Single Post
Seni 03-10-2010, 11:41 AM   #47 (permalink)
moosia
Narys

Registracijos Data: Feb 2010
Žinutės: 42
Padėkojai: 1
Tau: 2 padėkos(-ų) 2 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
moosia is on a distinguished road
Įprastinis

mirties trauka pirma karta dariau su 10kg,pries menesi 17.5,db darau ant treniruoklio,tai dedu 20kg,daugiau rankos nelaiko.ir savo sporte matau progresa. yra zmoniu,kurie nesiekia nieko,jiem patinka ateit i sporto sale laiko praleist,todel dzin jiem,kokio svorio hanteli jie pasieme.tiesa,mano tiksluose irgi nera tokio dalyko,kaip pakelt kuo daugiau... iki pradedant lankyti treniruokliu sale lankiau aerobiika,kurioj budavo ir jegos treniruociu.ten darydavom pagr. pratimus vien su stanga ar svareliais. pakartojimu budavo mazdaug tiek,kiek rasiau.
siaip as nesakiau kad moterim info nera. tik skaitant tokia literatura,orientuota i moteris,gali daryt vienintele isvada:moterys vapse nesportuoja,nes viskas,ka ten raso,tai bandymas motyvuot,bandymas priverst jas sportuot,dar padrasinimas,kad svoriai raumenu neuzaugins,todel kacialke yra gerai. literaturoje apie vyru sporta matau tam tikras bendras tendencijas,nes ju tikslai yra labai aiskus,ir nors metodiku ir daug,bet tendencijos panasios.tuo tarpu,pas moteris visi tiksla tokie pusetini (jei mass,tai jos tik truputi,jei raumenys-tik truputi,nu nebent fat loss stipriausias). ir prasideda visokios manipuliacijos. vienur raso,nesportuot ilgiau kaip 30min,kitur "varyk,kiek gali,kelk kiek gali,pratimu kuo duagiau", o patys duoda pratimus ant gym ball, akcentuoja,kad sportuot ne dazniau kaip 3 kartus per savaite. as esu pratus sportuot aukstam intensyvume po 2val 6 kartus per savaite. ir ateit pazaist su kamuoliu 30 min man truputi per mazai.
na o ar vyru programos nesiskiria,tai nzn.tarkim,gal pas mus mazai tinkamai sportuojanciu,bet ner nei vieno vyro,darancio mirties trauka,itupstus,squat'us,nei vieno nemaciau. jie dirba tik virsutinei kuno daliai,rankas ir krutine pompuoja,vyresni dar presa padaro.o pas mane totaliai atvirksciai.del paciu programu as nezinau,kaip rasiau,neturiu tiek ziniu,kad drisciau bandyt prisitaikyt "vyriska" programa sau. ir jei taip nesiskiria tos programos,tai kodel tam paciam internete programos sudarymas pradedamas lyties klausimu.
vat del pakartojimu sk jus irgi gincyjates, o kaip zinot,ka man daryt.

moosia yra offline   Reply With Quote

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.0 RC2