![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Dymatize Elite Mass 4,5 kg...
|
Dymatize Elite Primal 908 g...
|
Aone Daily AZ 150 kaps...
|
Aone Extrapep HD 250g...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Naujokas
Registracijos Data: Nov 2011
Žinutės: 2
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Sveiki visi sportuojantys ir sportu besidomontys žmonės! ![]() Taip, taip, taip, esu eilinis kūdas paauglys, kurio ūgis 166cm ir svoris 54kg. Man penkiolika. Dabar dirbu ir planuoju pavasarį išleisti pinigus ant sporto salės, metano, papildų ir specialiuju vitaminu kurie pravalo kepenys. Bet prašau padėkit (žinau, dauguma norės parašyti: "pilna temu, eik pasiskaityk", bet aš skaičiau ir ne daug ka supratau, toks jau aš esu ) Taigi mano klausimai: Kaip daryt tas vartojimo piramides? Kaip po vartojimo kurso su papildais išlaikyt kuo daugiau priaugintų raumenu su metanu? Kokie gali būt rezultatai su metanu? Šalutiniai poveikiai? Ar verta man vartot metaną? Sportuoju, bet žinot toki megėjiška kulturizma, sportavau metus, su hanteliais per 8 mėnesius nuo 8kg ant bicepso perėjau iki šešiolikos, man buvo tada 12 metų. Paskui lankiau boksą, karatė, tai kažkiek aš ir sportavau, bet aš noriu priaugti 20 kg. Paskutinis klausimas: Kur man nusipirkt Vilniuje metaną ir specialius vitaminus ir kaip jie vadinasi? Be to, kokios kainos? Iš anksto dėkingas už atsakymus.
|
||
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Užkietėjęs Senbūvis
Registracijos Data: Mar 2010
Žinutės: 940
Padėkojai: 40
Tau: 77 padėkos(-ų) 67 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 17
Tau patarė patylėti: 16 kartus(-ų) 16 įrašuose(-ų)
![]() |
Citata:
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Užkietėjęs Senbūvis
Registracijos Data: Mar 2010
Žinutės: 940
Padėkojai: 40
Tau: 77 padėkos(-ų) 67 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 17
Tau patarė patylėti: 16 kartus(-ų) 16 įrašuose(-ų)
![]() |
Citata:
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|