![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Dymatize Dyma-Burn Xtreme 100...
|
Aone CytoX-Pulse...
|
Aone Stamimax Energy 1200g...
|
Aone Carnitine Extracaps 60...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#12 (permalink) |
|
Forumo Vilkas
Registracijos Data: Jun 2008
Žinutės: 2,050
Padėkojai: 40
Tau: 143 padėkos(-ų) 87 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 24
Tau patarė patylėti: 27 kartus(-ų) 22 įrašuose(-ų)
![]() |
Jei tai butu retas atvejis, tikriausiai sutikciau su tavim, bet kada per forumus(cia tik per forumus )vos ne kiekviena diena tokiu pasitaiko, tai cia kaip ir norma jau tampa.
nusisikt man kokios programos, neturiu as programos ir man jos nereikia... man viena kasio trenke per savaite ir varzybos, kuriu diena dazniausiai keiciasi... nzn nakti miegosiu ar ne, nzn savaitgali gersiu ar ne, o gal isleksiu koki futbola palost su chebra... visa sita man svarbiau uz stangine, i stangine nueisiu tada kai bus laiko. Bet del visko klauskit, profesionaliai patarsiu ka reikia daryt
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Forumo Vilkas
Registracijos Data: Jun 2008
Žinutės: 2,050
Padėkojai: 40
Tau: 143 padėkos(-ų) 87 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 24
Tau patarė patylėti: 27 kartus(-ų) 22 įrašuose(-ų)
![]() |
O kas ir ka tau pasakojo apie situs reikalus? Ir kodel nemanai kad alkoholis ziauri chemija?
nusisikt man kokios programos, neturiu as programos ir man jos nereikia... man viena kasio trenke per savaite ir varzybos, kuriu diena dazniausiai keiciasi... nzn nakti miegosiu ar ne, nzn savaitgali gersiu ar ne, o gal isleksiu koki futbola palost su chebra... visa sita man svarbiau uz stangine, i stangine nueisiu tada kai bus laiko. Bet del visko klauskit, profesionaliai patarsiu ka reikia daryt
|
|
|
|
| Šie Vartotojai Tau olegaskimanas Padėkojo Už Šį Naudingą Įrašą: | Baitas (02-06-2012) |
|
|
#14 (permalink) |
|
Naujokas
Registracijos Data: Feb 2012
Žinutės: 7
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Nu mano macio toks bicas yra,as cia sportuoju taip po petraukos dabar,grizau is anglijos ir pradejau vel,o pries tai buvo krepsiniai,baseinai,kudo,kacelkes,puse gyvenimo sportavau
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Narys
Registracijos Data: Feb 2010
Žinutės: 60
Padėkojai: 0
Tau: 6 padėkos(-ų) 3 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 3 kartus(-ų) 2 įrašuose(-ų)
![]() |
Seni nepyk,bet puse gyvenimo sportuojant,užsiauginus 45cm bitke,(tikiuosi ne vien bitke) ir neskirt papildo nuo chemijos yra mazu maziausiai kvaila,is sono atrodo kad išvis nesigaudai siam reikale(aisku saves neskaitau i tuos kurie labai gaudosi,kiek turiu ziniu tiek uztenka kad nepridaryciau betiksliu kvailysciu)
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Patyręs Dalyvis
|
Citata:
neblogi namuose koridoriai kad yra kur begioti ![]() tau uzteks vien chemijos is maisto, turetum gerai pustis jei valgyti pradetum, pabandyk, tikrai veiksminga.
|
|
|
|
#17 (permalink) | ||
|
Narys
Registracijos Data: Oct 2011
Žinutės: 88
Padėkojai: 10
Tau: 4 padėkos(-ų) 4 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 2
Tau patarė patylėti: 2 kartus(-ų) 2 įrašuose(-ų)
![]() |
Citata:
Citata:
"I'm on a mission in here. Don't be in here talking about how many chicks you banged on saturday night at that keg party while I'm in here training. I said it million times, and if I told you twice, a 45 came flying at you." |
||
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|