![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Aone Extrapep HD 250g...
|
Dymatize Xpand Energized kaps...
|
Aone BCAA Aminos 250 kaps....
|
Dymatize Plaktuvė 700 ml...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 (permalink) | ||
|
Forumo Vilkas
Registracijos Data: Feb 2007
Žinutės: 2,082
Padėkojai: 8
Tau: 24 padėkos(-ų) 15 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 4
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
jegu nzn kiek anadrolas suteikia o kaina tai jei pagal tabletes tai pigiau bet vienoj tab ir 10 kart mg maziau nei anadrole, ka cia galvot sneket svajot bandai ir zinosi as bandziau man lab patiko jis
|
||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Narys
Registracijos Data: Dec 2007
Žinutės: 95
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
![]() |
nemanau, kad yra, kas daugiau jegu uz anadrola suteikia..testai nebent didelem dozem
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Narys
Registracijos Data: Aug 2008
Žinutės: 37
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
![]() |
Šiaip aš esu nusiteikęs prieš visus steroidus kadangi manau jog tai nešvarus žaidimas, na bet čia kiekvieno teisė rinktis, tad neketinu aiškinti kaip kam gyventi. Šiaip tai žinau, kad šitas dalykas išskirtinai prieš varžybas - bodybuildinge naudojamas. Preparatas jau pakankamai senas, tik Lietuvoje kaip matau nepopuliarus. Tai va, kai turėjau problemų su hormonais (natūraliai buvo per aukštas testosterono kiekis dėl sutrikusios liaukų veiklos) ir trankiausi po ligonines susipažinau ir su keliais žmonėm, kurie trankėsi po jas dėl sterų žalos, kadangi tie patys daktarai buvo mūsų, tai pakalbėdavom... Norėjau tik pasakyti, kad šitas dalykas velniškai kerta per kepinis. Vienam žmogui kepenų nepakankamus nuo jo atsirado, sakė varydavo 30mg/dieną, tik nepasakysiu kurį laiką. Kiek žinau jo dabar jau nebėra tarp gyvų. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|