Maisto papildai
Kultūrizmas | fitnesas | diskusijų forumas  

Eiti Atgal   Kultūrizmas | fitnesas | diskusijų forumas > BodyBuilding.lt Bendras Forumas > Bendras

Dymatize Liquid L-Carnitine...  
54,00 Lt
Aone HI - 10 professional...  
70,00 Lt
Aone Tribulus Forte 120 kaps...  
60,00 Lt
Dymatize BCAA Complex 2200...  
63,00 Lt
Atsakyti

Thread Tools Display Modes
Seni 12-27-2011, 12:50 PM   #1 (permalink)
Dalyvis

Tomas33's Avatar

Registracijos Data: Jul 2009
Vieta: gatve
Žinutės: 114
Padėkojai: 2
Tau: 2 padėkos(-ų) 2 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 1
Tau patarė patylėti: 7 kartus(-ų) 2 įrašuose(-ų)
Tomas33 is on a distinguished road
Siųsti žinutę per Skype™ kam Tomas33
Įprastinis "Pinigų darymas"

Sveiki,Kažkur netyčia užtikau tokia nuorodėle
Kaip užsidirbti pinigų Internete ?

Ką manot?
Gan itikinamai ten viskas atrodo,bet visteik įdomi būtu jūsu nuomonė.

Seni 12-27-2011, 02:07 PM   #2 (permalink)
Užkietėjęs Senbūvis

Registracijos Data: Mar 2010
Žinutės: 940
Padėkojai: 40
Tau: 77 padėkos(-ų) 67 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 17
Tau patarė patylėti: 16 kartus(-ų) 16 įrašuose(-ų)
Naminis is on a distinguished road
Įprastinis

Tu zinoma nesupyk, bet ...Tu kvailas ar tik tokiu apsimeti?

Naminis yra offline   Reply With Quote
Seni 12-27-2011, 03:14 PM   #3 (permalink)
Patyręs Dalyvis

Registracijos Data: Nov 2009
Žinutės: 194
Padėkojai: 16
Tau: 26 padėkos(-ų) 20 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 6
Tau patarė patylėti: 12 kartus(-ų) 12 įrašuose(-ų)
daras is on a distinguished road
Įprastinis

nemanau kad tokiu neprotingu zmoniu gali buti apskritai mano nuomone tas tomas yra labai protingas ir tiesiog reklamuoja savo sukurta tinklalapi. kadangi sportininkai dazniausiai nepasizymi dideliu intelektu todel jis ir sugalvojo butent cia pasireklamuoti

daras yra offline   Reply With Quote
Šie Vartotojai Tau daras Patarė PATYLĖTI Už Šį NENAUDINGĄ Įrašą:
arnolduhas (01-04-2012)
Seni 12-27-2011, 06:17 PM   #4 (permalink)
Naujokas

Registracijos Data: Dec 2011
Žinutės: 11
Padėkojai: 2
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
NERONAS is on a distinguished road
Įprastinis

Citata:
Originaliai Išsiųstas daras Peržiūrėti Žinutę
nemanau kad tokiu neprotingu zmoniu gali buti apskritai mano nuomone tas tomas yra labai protingas ir tiesiog reklamuoja savo sukurta tinklalapi. kadangi sportininkai dazniausiai nepasizymi dideliu intelektu todel jis ir sugalvojo butent cia pasireklamuoti
Daugumai iš mūsų sportas yra hobis ir ąsmeniškai pažystu ne vieną ir ne du žmones, kurie yra itin tvirto sudėjimo , baigę VU ir dabar rašo disertacijas iš dalykų , visišai nesusijusių su sportu. Pats baigiau gimnaziją ir lengvai įstojau į valstybės apmokamą LKKA studijų programą taip, kad šitas tavo post'as skamba kaip įžeidimas...

NERONAS yra offline   Reply With Quote
Seni 12-27-2011, 08:52 PM   #5 (permalink)
Patyręs Dalyvis

Įprastinis

Citata:
Originaliai Išsiųstas NERONAS Peržiūrėti Žinutę
Daugumai iš mūsų sportas yra hobis ir ąsmeniškai pažystu ne vieną ir ne du žmones, kurie yra itin tvirto sudėjimo , baigę VU ir dabar rašo disertacijas iš dalykų , visišai nesusijusių su sportu. Pats baigiau gimnaziją ir lengvai įstojau į valstybės apmokamą LKKA studijų programą taip, kad šitas tavo post'as skamba kaip įžeidimas...
man dzin kaip tau nuskambėjo mano postas, bet esmė tame, kad mano žodžiai yra teisingi. tu pats pasakei kad pažįsti ne vieną ir ne du. tai kiek jų yra? trys ar keturi? o žinai bent kiek žmonių sportu užsiema?
girdėjai kada krepšininką kalbantį? ar kulturistą?
aišku tie, kam sportas yra tik hobis, jie gali daug pasiekti ir besimokant, nors realiai čia nelabai dažnas atvejis. aš nesakiau kad sportuojantis žmogus negali būti protingas, bet iš praktikos tai žinai, taip ir nutinka, kad ne visi yra taip apdovanoti.
ir nep*** tu man proto, prisikabinai turbūt iš neturėjimo ką veikti.

Seni 12-27-2011, 10:12 PM   #6 (permalink)
Patyręs Senbūvis

PREDATEUR's Avatar

Registracijos Data: Feb 2009
Vieta: Kaime (Kaunas)
Žinutės: 681
Padėkojai: 0
Tau: 14 padėkos(-ų) 14 įrašuose(-ų)
Tau patarė patylėti: 1 kartą 1 įraše
PREDATEUR is an unknown quantity at this point
Įprastinis

Citata:
man dzin kaip tau nuskambėjo mano postas, bet esmė tame, kad mano žodžiai yra teisingi. tu pats pasakei kad pažįsti ne vieną ir ne du. tai kiek jų yra? trys ar keturi? o žinai bent kiek žmonių sportu užsiema?
girdėjai kada krepšininką kalbantį? ar kulturistą?
aišku tie, kam sportas yra tik hobis, jie gali daug pasiekti ir besimokant, nors realiai čia nelabai dažnas atvejis. aš nesakiau kad sportuojantis žmogus negali būti protingas, bet iš praktikos tai žinai, taip ir nutinka, kad ne visi yra taip apdovanoti.
ir nep*** tu man proto, prisikabinai turbūt iš neturėjimo ką veikti.
Taip gali rast ir krepsiniku ir kulturistu kalbanciu ir tikrai yra visokiu nuo lavrinoviciu baigent, kad ir kai green (na bent kiek ju esu klauses tikrai skirtumas aiskus), o pvz kada girdejai programuotoja rimta kalbant, pabresiu rimta, ziniom, siaip bendru protu sudroztu tave, kuo be uzsemi.
Na bet kaip toks (ne)KVAILAS turetum suprast, kad yra bendravimo, kalbejimo igudziai ir protas, tai du skirtingi dalykai, zinau ne viena durniu kurio klausosi, nes moka graziai sneket, nors pats puses zodziu nesuprasnta.

PREDATEUR yra offline   Reply With Quote
Seni 12-27-2011, 10:40 PM   #7 (permalink)
Patyręs Dalyvis

Įprastinis

Citata:
Originaliai Išsiųstas PREDATEUR Peržiūrėti Žinutę
Taip gali rast ir krepsiniku ir kulturistu kalbanciu ir tikrai yra visokiu nuo lavrinoviciu baigent, kad ir kai green (na bent kiek ju esu klauses tikrai skirtumas aiskus), o pvz kada girdejai programuotoja rimta kalbant, pabresiu rimta, ziniom, siaip bendru protu sudroztu tave, kuo be uzsemi.
Na bet kaip toks (ne)KVAILAS turetum suprast, kad yra bendravimo, kalbejimo igudziai ir protas, tai du skirtingi dalykai, zinau ne viena durniu kurio klausosi, nes moka graziai sneket, nors pats puses zodziu nesuprasnta.
na as nesakiau kad visi yra kvaili, tiesiog paprastai buna taip, kad zmones kurie daug sportuoja, neturi laiko mokytis, arba ju gyvenimo budas visiskai kitoks, apskritai sportas juk turi neigiama itaka mokymuisi, nes po sunkiu treniruociu psichologiskai zmones pavarge buna, todel yra gana sudetinga suderinti siuos du dalykus, bet kam pavyksta tai padaryti, tai mldc
kalbant apie kai greene tai man iki siol jo istorija su greifruktu neprikolas, bet kalbeti jis moka
taip, yra protas ir kalbejimo igudziai. bet jei zmogus neturi kalbejimo igudziu tai nereiskia kad jis yra protingas.
krc nekniskit man proto, as zinau kaip yra, jus patys tai suprantat, bet bandot suvartyt mane turbut ne iki galo isiskaite i mano zodzius

Nebel (12-28-2011)
Seni 12-27-2011, 10:52 PM   #8 (permalink)
Patyręs Senbūvis

PREDATEUR's Avatar

Registracijos Data: Feb 2009
Vieta: Kaime (Kaunas)
Žinutės: 681
Padėkojai: 0
Tau: 14 padėkos(-ų) 14 įrašuose(-ų)
Tau patarė patylėti: 1 kartą 1 įraše
PREDATEUR is an unknown quantity at this point
Įprastinis

Citata:
na as nesakiau kad visi yra kvaili, tiesiog paprastai buna taip, kad zmones kurie daug sportuoja, neturi laiko mokytis, arba ju gyvenimo budas visiskai kitoks, apskritai sportas juk turi neigiama itaka mokymuisi, nes po sunkiu treniruociu psichologiskai zmones pavarge buna, todel yra gana sudetinga suderinti siuos du dalykus, bet kam pavyksta tai padaryti, tai mldc
kalbant apie kai greene tai man iki siol jo istorija su greifruktu neprikolas, bet kalbeti jis moka
taip, yra protas ir kalbejimo igudziai. bet jei zmogus neturi kalbejimo igudziu tai nereiskia kad jis yra protingas.
krc nekniskit man proto, as zinau kaip yra, jus patys tai suprantat, bet bandot suvartyt mane turbut ne iki galo isiskaite i mano zodzius
Na tu ir sakyk ka nori nesu pastebejas, sporto kaip kvailumo taisykles, net daznis nuo milijonu kitu kvailiu ivairiose srityse, beto dar ir proto nuo ISSILAVINIMO neskiri, mokytis, na turbut tu kokioj 8 klasej, bandai per foruma prirodyt, kad devintokas, nu zodziu neteskim, likim prie savo nuomoniu, nes turbut du neperkalbami susitiko...

PREDATEUR yra offline   Reply With Quote
Seni 12-27-2011, 11:04 PM   #9 (permalink)
Patyręs Dalyvis

Įprastinis

Citata:
Originaliai Išsiųstas PREDATEUR Peržiūrėti Žinutę
Na tu ir sakyk ka nori nesu pastebejas, sporto kaip kvailumo taisykles, net daznis nuo milijonu kitu kvailiu ivairiose srityse, beto dar ir proto nuo ISSILAVINIMO neskiri, mokytis, na turbut tu kokioj 8 klasej, bandai per foruma prirodyt, kad devintokas, nu zodziu neteskim, likim prie savo nuomoniu, nes turbut du neperkalbami susitiko...
as astuntoj? as dar 6 nebaiges
kas per sportas kaip kvailumo taisykle?
na kuo tavo protas nuo issilavinimo skiriasi? o zmogus pagal tave gali mokytis tik mokymosi istaigose?

rinve (01-03-2012)
Seni 12-28-2011, 12:08 AM   #10 (permalink)
OZ
Banned

Registracijos Data: Oct 2006
Vieta: Sun City
Žinutės: 6,375
Padėkojai: 105
Tau: 162 padėkos(-ų) 131 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 14
Tau patarė patylėti: 108 kartus(-ų) 94 įrašuose(-ų)
OZ is an unknown quantity at this point
Įprastinis

Vyrai sita tema turiu idomu klausima... O ka bendrai reiskia protingas zmogus? Kaip galetumet tai apibrezti?

OZ yra offline   Reply With Quote
Atsakyti

Thread Tools
Display Modes

Žinučių Siuntimo Taisyklės