![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Dymatize Liquid L-Carnitine...
|
Aone HI - 10 professional...
|
Aone Tribulus Forte 120 kaps...
|
Dymatize BCAA Complex 2200...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Dalyvis
|
Sveiki,Kažkur netyčia užtikau tokia nuorodėle Kaip užsidirbti pinigų Internete ? Ką manot? Gan itikinamai ten viskas atrodo,bet visteik įdomi būtu jūsu nuomonė.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Patyręs Dalyvis
Registracijos Data: Nov 2009
Žinutės: 194
Padėkojai: 16
Tau: 26 padėkos(-ų) 20 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 6
Tau patarė patylėti: 12 kartus(-ų) 12 įrašuose(-ų)
![]() |
nemanau kad tokiu neprotingu zmoniu gali buti apskritai mano nuomone tas tomas yra labai protingas ir tiesiog reklamuoja savo sukurta tinklalapi. kadangi sportininkai dazniausiai nepasizymi dideliu intelektu todel jis ir sugalvojo butent cia pasireklamuoti
|
|
|
|
| Šie Vartotojai Tau daras Patarė PATYLĖTI Už Šį NENAUDINGĄ Įrašą: | arnolduhas (01-04-2012) |
|
|
#4 (permalink) |
|
Naujokas
Registracijos Data: Dec 2011
Žinutės: 11
Padėkojai: 2
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Daugumai iš mūsų sportas yra hobis ir ąsmeniškai pažystu ne vieną ir ne du žmones, kurie yra itin tvirto sudėjimo , baigę VU ir dabar rašo disertacijas iš dalykų , visišai nesusijusių su sportu. Pats baigiau gimnaziją ir lengvai įstojau į valstybės apmokamą LKKA studijų programą taip, kad šitas tavo post'as skamba kaip įžeidimas...
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Patyręs Dalyvis
![]() |
Citata:
girdėjai kada krepšininką kalbantį? ar kulturistą? aišku tie, kam sportas yra tik hobis, jie gali daug pasiekti ir besimokant, nors realiai čia nelabai dažnas atvejis. aš nesakiau kad sportuojantis žmogus negali būti protingas, bet iš praktikos tai žinai, taip ir nutinka, kad ne visi yra taip apdovanoti. ir nep*** tu man proto, prisikabinai turbūt iš neturėjimo ką veikti. |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Patyręs Senbūvis
Registracijos Data: Feb 2009
Vieta: Kaime (Kaunas)
Žinutės: 681
Padėkojai: 0
Tau: 14 padėkos(-ų) 14 įrašuose(-ų)
Tau patarė patylėti: 1 kartą 1 įraše
![]() |
Citata:
Na bet kaip toks (ne)KVAILAS turetum suprast, kad yra bendravimo, kalbejimo igudziai ir protas, tai du skirtingi dalykai, zinau ne viena durniu kurio klausosi, nes moka graziai sneket, nors pats puses zodziu nesuprasnta. |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Patyręs Dalyvis
![]() |
Citata:
kalbant apie kai greene tai man iki siol jo istorija su greifruktu neprikolas, bet kalbeti jis moka ![]() taip, yra protas ir kalbejimo igudziai. bet jei zmogus neturi kalbejimo igudziu tai nereiskia kad jis yra protingas. krc nekniskit man proto, as zinau kaip yra, jus patys tai suprantat, bet bandot suvartyt mane turbut ne iki galo isiskaite i mano zodzius
|
|
|
|
|
| Šie Vartotojai Tau daras Patarė PATYLĖTI Už Šį NENAUDINGĄ Įrašą: | Nebel (12-28-2011) |
|
|
#8 (permalink) | |
|
Patyręs Senbūvis
Registracijos Data: Feb 2009
Vieta: Kaime (Kaunas)
Žinutės: 681
Padėkojai: 0
Tau: 14 padėkos(-ų) 14 įrašuose(-ų)
Tau patarė patylėti: 1 kartą 1 įraše
![]() |
Citata:
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Patyręs Dalyvis
![]() |
Citata:
![]() kas per sportas kaip kvailumo taisykle? ![]() na kuo tavo protas nuo issilavinimo skiriasi? o zmogus pagal tave gali mokytis tik mokymosi istaigose?
|
|
|
|
|
| Šie Vartotojai Tau daras Patarė PATYLĖTI Už Šį NENAUDINGĄ Įrašą: | rinve (01-03-2012) |
|
|
#10 (permalink) |
|
Banned
Registracijos Data: Oct 2006
Vieta: Sun City
Žinutės: 6,375
Padėkojai: 105
Tau: 162 padėkos(-ų) 131 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 14
Tau patarė patylėti: 108 kartus(-ų) 94 įrašuose(-ų)
![]() |
Vyrai sita tema turiu idomu klausima... O ka bendrai reiskia protingas zmogus? Kaip galetumet tai apibrezti?
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|