![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Aone Whey Aminos Ultra Tabs...
|
Dymatize Super Mass Gainer...
|
Aone Creatine...
|
PEAK HMB...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Narys
Registracijos Data: Oct 2008
Žinutės: 34
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Ką daryti, kai aplinkui šitiek renginių ir visus juos taip norisi aplankyti? Turbūt neretai pagalvoji: „Kaip čia gavus bilietų su nuolaida... arba kaip būtų gerai gauti nemokamą kvietimą“?Taigi,aš tau siūlau išskirtinį pasiūlymą – vykti į bet kokius tiketa.lt organizuojamus renginius ir mokėti mažiau! Klausi ,ar tau tai papildomai kainuos? Nebent laiką,kol man i el. paštą parašysi laišką su norimu renginiu ir data. Keliauti į renginius smagiau su sava chebra,todėl kviečiu prisijungti visus tavo draugus ,jeigu jie yra protingi ir nori keliauti į renginius pigiau. Taigi ,jei iškilo papildomų klausimų ,brūkštelk man i el. paštą. Pažadu,pasistengsiu atsakyti kuo greičiau.
Mano el. paštas : antinast@gmail.com |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Narys
![]() |
Na esme paprasta : tu man surenki zmones (kuo daugiau ) as suzinau ,kiek ju tiksliai bus ,tada uzsakau bilietus ir vienas is jusu atstovu nueina ir juos atsiima su manimi. Tu gauni nuolaida uz surinktus zmones ,o as keliu savo lygi ,kaip tarpininkas ,tiesog tiek
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Narys
![]() |
Puikus pasiulymas !!! Kas noretu lekti i si renginuka pigiau ?!
https://www.tiketa.lt/Show.aspx?EvnI...ID=29&LngID=LT |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Moderator
|
Citata:
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Narys
![]() |
Kad gautum nuolaida
doah nieks tau neduos nuolaidos ,jei ateisi ir sakysi ,kad man reikia 10 bilietu ,o as pakalbesiu su itakingais zmonemis ir ja gausiu ,tad be manes jus kaip be oro
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|