![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Dymatize Glutamine powder 500...
|
Aone BCAA Aminos 500 kaps....
|
Aone Stamimax Amino Energy...
|
Dymatize BCAA 5050 powders...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
Registracijos Data: Jun 2005
Žinutės: 830
Padėkojai: 4
Tau: 37 padėkos(-ų) 13 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 7 kartus(-ų) 7 įrašuose(-ų)
![]() |
Sveiki visi,
Atsiprašome už šiandienos technines problemas, jeigu kažkas su jomis susidūrėte! Forume vyko einamieji techniniai darbai + keletas naujų funkcijų buvo įdiegta. Viena iš jų: Experience. Paprastai - tai patirties ir forumo aktyvumo sistema, kuri rodo vartotojo aktyvumą, jo atsakomumą bei apdovanojimus. Sistemą palikome angliškai, nes kartais išversti į Lietuvių kalbą ji praranda prasmę. Jeigu daug kam patogiau lietuviškai - žiūrėsime. Taip pat įdiegtas "Thank you" mechanizmas. Thank you - jeigu jums patiko temos autoriaus arba komentatoriaus įrašas - spauskite "Thank you" mygtuką ir padėkokite jam už temą/klausimą/komentarą ir t.t. Ši sistema sumuoja "Padėkų" skaičių ir pagal tai galite matyti, kiek žmogus turi "padėkų" = gerų patarimų/atsakymų. Laukite daugiau atnaujinimų! PS-> Ar vis dar yra pageidavimų turėti Shoutbox'ą?
|
| The Following 2 Users Say Thank You to THETMZ For This Useful Post: | kaiseradler (02-17-2010), laurisss93 (02-23-2010) |
|
|
#2 (permalink) |
|
Patyręs Senbūvis
Registracijos Data: Feb 2009
Vieta: Vilnius
Žinutės: 730
Padėkojai: 47
Tau: 111 padėkos(-ų) 71 įrašuose(-ų)
Tau patarė patylėti: 4 kartus(-ų) 4 įrašuose(-ų)
![]() |
O negalima butu padaryti, kad tos lenteles deshinej (Vartotojo Informacija, Naujausios Temos, Kitos nuorodos ir Forumo Statistika) butu tik pagrindiniam forumo puslapyje, o toliau narshant butu vaizdas kaip seniau? Nes man kazhkaip nesizhiuri tas siaurumas
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Administrator
Registracijos Data: Jun 2005
Žinutės: 830
Padėkojai: 4
Tau: 37 padėkos(-ų) 13 įrašuose(-ų)
Tau patarė patylėti: 7 kartus(-ų) 7 įrašuose(-ų)
![]() |
Labas,
man tai atrodo patogesnė navigacija. Tamstai - nepatogu. Laukiame daugiau atsakymų ir esant kritinei masei, padarysime taip kaip norės publika.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Patyręs Dalyvis
Registracijos Data: Jan 2009
Žinutės: 237
Padėkojai: 19
Tau: 20 padėkos(-ų) 10 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 2
Tau patarė patylėti: 4 kartus(-ų) 3 įrašuose(-ų)
![]() |
Ar čia nėra ar tik aš nerandu informacijos apie tos point'us ir levelius - kaip jie gaunami, skaičiuojami ir panašiai?
O dėl shoutbox'o manau "blevyzgų" tema ta atlieka ![]() EDIT: susiradau
Last edited by WooHoo; 02-17-2010 at 01:08 AM. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Užkietėjęs Senbūvis
Registracijos Data: Oct 2006
Žinutės: 1,696
Padėkojai: 161
Tau: 160 padėkos(-ų) 90 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 7
Tau patarė patylėti: 18 kartus(-ų) 15 įrašuose(-ų)
![]() |
Nepatinka ir man tas siaurumas. O ir iš ts navigacijos jokios naudos: vartotojo informacija ir viršuj yra, naujausias temas ir taip matau, o forumo statistika neįdomu.
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Forumo Senolis
Registracijos Data: Sep 2006
Žinutės: 5,529
Padėkojai: 103
Tau: 88 padėkos(-ų) 71 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 1
Tau patarė patylėti: 34 kartus(-ų) 33 įrašuose(-ų)
![]() |
man irgi siaurumas nlb. and didelio moniko tai dzin, bet ant 15 jau nieko gero :S
labai smagiai sugalvota su padeka. ar tikslingas jas rodyti atskirai prie posto ? o kaip veiks "Add to reputacija" ? |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|