![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Dymatize Mega Gainer 3,6 kg...
|
Dymatize Xpand Xtreme Pump...
|
Aone Creatine...
|
Dymatize Super Amino 4800 325...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Banned
|
Sveiki, rimtu bodybuildingu uzsijamiau nuo 2008 spalio pradzios, nuo tada pirkau ivairiausius papildus, susipazinau su galiunu Alvydu Brazdziu kuris labai man padejo pakoreguot programa bei kitka... Mano bicepsas 37cm, talija 73cm, krutine 110cm, blauzda 38cm, slaunis 58 , svoris 75kg, ugis 177 . Man 17 metu. stai mano kelios nuotraukos raumenu formos (labai nesmerkite) , pakomentuokite kas kaip, ko truxta, kokius pratimus daugiau daryt ir panasei. Aciu uz jusu nuomones p.s. sportuoju ne del jegos, o del mases (raumenu), todel ir nera daug jegos pas mane, spaudimas 95 max, tupciai su stanga max 140... NUGARA : [url]http://www.stangine.lt/forumas/download/file.php?id=389[/url] PRIEKIS : [url]http://www.stangine.lt/forumas/download/file.php?id=388[/url] KOJOS : [url]http://www.stangine.lt/forumas/download/file.php?id=391[/url] NUGARA SU PAKELTOM RANKOM : [url]http://www.stangine.lt/forumas/download/file.php?id=390[/url] Last edited by core6661; 06-09-2010 at 03:12 PM. |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Banned
Registracijos Data: Oct 2006
Vieta: Sun City
Žinutės: 6,375
Padėkojai: 105
Tau: 162 padėkos(-ų) 131 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 14
Tau patarė patylėti: 108 kartus(-ų) 94 įrašuose(-ų)
![]() |
o tu pats nesupranti ko tau truksta? kazkaip nesamoningai atrodo kitu klaust kaip pats nori atrodyt...
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Narys
Registracijos Data: Feb 2010
Žinutės: 41
Padėkojai: 4
Tau: 9 padėkos(-ų) 9 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 3
Tau patarė patylėti: 17 kartus(-ų) 9 įrašuose(-ų)
![]() |
Reiktu dar truputi mases, paskui galetum kazkiek paryskinti. plius mana atrodo, kad krutine galetum biski labiau uzsivaryt. Iskarto vaizdas pagereja. o siaip viskas lyg ir normaliai, sportuok, judek ir pats nustebsi savimi
|
|
|
|
| Šie Vartotojai Tau Ignelis24 Padėkojo Už Šį Naudingą Įrašą: | core6661 (06-09-2010) |
|
|
#5 (permalink) |
|
Banned
![]() |
nu, bet pridurkas tu geras ka galima manyt pagrinde vyru forume, apie vyro figura ar tau tikrai idomu ka apie tave vyrai mano? parade kartais nebuvai?
|
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to OZ For This Useful Post: |
| Šie Vartotojai Tau OZ Patarė PATYLĖTI Už Šį NENAUDINGĄ Įrašą: | core6661 (06-09-2010) |
|
|
#6 (permalink) |
|
Banned
|
e tu py*are tau tai matosi kad reiktu i parada nueit, gal tau rurite pakasitu gejai kaip ziuriu baisei nori pavaidint , tikras gai*ys, eik tupek ant laktos ir karksek , o ne cia man nuotaika gadink
|
|
|
|
| Šie Vartotojai Tau core6661 Patarė PATYLĖTI Už Šį NENAUDINGĄ Įrašą: | BIGGER (06-13-2010) |
|
|
#8 (permalink) |
|
Narys
Registracijos Data: Feb 2010
Žinutės: 41
Padėkojai: 4
Tau: 9 padėkos(-ų) 9 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 3
Tau patarė patylėti: 17 kartus(-ų) 9 įrašuose(-ų)
![]() |
Oz cia uzstumei ant visu forumieciu. Ypac ant vyru Mes cia ne geju parade susirinkom pabut ir pasipyzdawot, o patart ir analizuot tai, ka kiekvienas geriausiai ismanom.
|
|
|
|
| Šie Vartotojai Tau Ignelis24 Padėkojo Už Šį Naudingą Įrašą: | core6661 (06-09-2010) |
|
|
#10 (permalink) | |
|
Banned
![]() |
Citata:
Speju valgyk ir sportuok? Siaip suprantu dar kai kulturistai imeta foto ir galima uzmatyt ar nori, kadf kiti pamatytu kazkokia problema, disbalansa ar pns... bet kai siulo apziuret FIGURA? nu ka as zinau, persenas gal jau suprast tokius dalykus siuolaikiskus
|
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|