![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Aone Cell Max...
|
Aone Mass Gainer 30 1500g...
|
Aone BCAA Aminos 500 kaps....
|
Dymatize Joint Repair 60 kaps...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Narys
Registracijos Data: Jun 2010
Žinutės: 56
Padėkojai: 16
Tau: 3 padėkos(-ų) 3 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 1 kartą 1 įraše
![]() |
Na ikėliau ir aš savo foto ;] Už kokybę atsiprašau.. biškuti tamsu buvo kai fotkinau. Informacija: Ūgis: 1.93m buvo praitų metų rugsejo menesį, dabar turbut kokie 1.94-95m ![]() Svoris: Šiandien sveriausi, tai rodė 102.5 Amžius: Šių metų Birželio 14-ają sukako 16 metų :] Sportavimo laikotarpis: Šeip užsiiminėju kulturizmu apie pusantrų metų, bet žinot, Nei aš laikiausi dietos, nei papildų naudojęs dar. O jau rimčiau pradėjau sportuot nuo vasario menesio kažkur :] Tad jums vertint. Žinau kad Reikia man dar daug prakaito išlieti iki jūsų, bet kodėl gi neparodžius savęs, gi nieks per galva neduos ![]() 2010-06-20d matuotos apimtys: Krutinė: 112cm Bicas: 38.9cm Dilbis:34.2cm Kojos: 59cm. Stangos stumimas: 85-90kg max. Ant bicepso dirbu su 30-35kg. Ant tricepso: 25-30kg Pritupimai su 100kg max. Chemijos nevalgęs dar. Bet ir matosi jog sausai sportuota. ![]() Nuotraukos: [url=http://public.fotki.com/ViktorasTM/2010-06-20/]2010-06-20 album | ViktorasTM | Fotki.com, photo and video sharing made easy.[/url] Dabar žadu pasiimti SP250, bei šiokio tokio proteino. Kai sunaudosiu ikelsiu naujų nuotraukų.
Last edited by ViktorasTM; 06-20-2010 at 10:21 PM. |
||
|
|
|
| Šie Vartotojai Tau ViktorasTM Padėkojo Už Šį Naudingą Įrašą: | Reikertas (06-29-2010) |
|
|
#2 (permalink) |
|
Patyręs Dalyvis
Registracijos Data: Jan 2008
Vieta: Klaipeda
Žinutės: 204
Padėkojai: 1
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 1
![]() |
Kolkas dar nevalges chemijos, bet jau pats laikas butu.
|
| Šie Vartotojai Tau PanchO Patarė PATYLĖTI Už Šį NENAUDINGĄ Įrašą: | Skalper (06-21-2010) |
|
|
#4 (permalink) |
|
Narys
![]() |
Aš irgi taip manau, jau klausinėjuosi forumuose, ka geriausia būtų pasiimt pradziai
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Narys
![]() |
Na čia jau kitas reikalas Ai man tai žinai, aš ikeliau savo fotkes, ne del to jog pasirodyti kad aš čia toks ar anoks, tesiog noriu parodyti jog turiu noro sportuot. Ir žinoma pats pripažystu, jog man nera čia ko lygintis su kitais.
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Patyręs Dalyvis
Registracijos Data: Jan 2008
Vieta: Klaipeda
Žinutės: 204
Padėkojai: 1
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)