![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Aone Creatine...
|
Dymatize L-Carnitine Xtreme...
|
Aone Stamimax Energy 1200g...
|
Dymatize GABA 111 g (37...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
|
Is solidarumo idejusiems savo foto moderatoriams, imetu kelias saviskes. Nemegstu fotkintis, cia mobiliaku sivakar darytos nuoraukos. Iki birzelio auginuosi mase. Apimciu nezinau. 182cm, 78kg. Planuoju dakelt per dvi savaites dar pora, o vasara kaip ir bus labanakt visam prieaugiui :) pernai per atostogas krito apie 8, simet tikiuosi likt po vasaros ant 75 bent jau...
Siaip kazko nesiekiu, ant saves isbandau ka sugalvoju ir siaip zaidziu. NESU kulturistas, netgi sios sporto sakos nelabai megstu kaip sporto (kaip medikui man ji paradoksali ir juokinga - geriausios formos sporininkas - ligonio busenoje, geriausiu rezutatu siekimas tik su farmacijos pagalba etc). Tuo tarpu jau nuo seno domina kulturizmo metodikos, bandau jas pritaikyti nesportavusiems pacientams, kuriems reikia sustiprinti jega. T.y. perkelti dalele kulturizmo i medicina. Mano priedai prie mitybos dabar auginant mase (apie 6-8 sav iki dabar): Animal Pack, Natural sterol complex, Dymatize EliteWhey, Dymatize Mega Gainer, Amino liquid. Pries pora sav baigiau vartoti kreatina. Kruva varskes. Tai tiek, laukiu jusu racionalios kritikos. Nechiminau ir nemanau, kad ant to kada uzkibsiu. Sia tema mano nuomone kas skaito foruma, daugmaz zinot :) http://public.fotki.com/Bodybuilding...inimui_forume/ pass: susipazinkim
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Dalyvis
Registracijos Data: Sep 2005
Žinutės: 141
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
pirma mintis pamacius foto, kad daugiau sveri :) gerai atrodai medike :)
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Dalyvis
Registracijos Data: Mar 2006
Žinutės: 118
![]() |
ka galiu pasakyti... nei per daug, nei per mazai. asmeniskai man patiko. atrodai graziai, atletiskas sudejimas. taip ir toliau daktareli! :)
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Patyręs Senbūvis
Registracijos Data: Oct 2005
Žinutės: 448
![]() |
Graziai atrodai, bet tikejausi, kad didesnis esi... :)
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Naujokas
Registracijos Data: Oct 2005
Žinutės: 14
![]() |
viskas super, tik mano nuomone pagal pecius, rankas truksta tau krutines;)
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|