Maisto papildai
Kultūrizmas | fitnesas | diskusijų forumas  

Eiti Atgal   Kultūrizmas | fitnesas | diskusijų forumas > Dalyvių Nuotraukos, Skelbimai, Varžybos > Forumo dalyviai gyvai

Dymatize Joint Repair 60 kaps...  
61,00 Lt
Dymatize Super Amino 4800 325...  
69,00 Lt
Dymatize Meth-X 100 kaps (50...  
128,00 Lt
Dymatize Xpand Xtreme Pump...  
161,00 Lt
Atsakyti

Thread Tools Display Modes
Seni 06-15-2006, 02:17 PM   #31 (permalink)
Narys

Registracijos Data: Aug 2005
Žinutės: 60
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
uber is on a distinguished road
Įprastinis

As truputi nesuprantu tu kurie rekia, kad lasinuku daug. Taip sutinku, gal foto ir nevertejo det, bet visgi neaisku kaip jis atrode pries sporta. O del lasinuku, tai pradzioje jokio ryskumo ir nereikia reikia mases priaugt, o tik po to galima kazka galvot apie ryskinimasi.

uber yra offline   Reply With Quote
Seni 06-16-2006, 06:50 PM   #32 (permalink)
Narys

Registracijos Data: Jun 2006
Žinutės: 56
Padėkojai: 0
barker is on a distinguished road
Įprastinis

Citata:
Originaliai Išsiųstas SKULL
Citata:
Originaliai Išsiųstas Vaidas Viper
skull, mano sakinys nebuvo su abejonemis tavo adresu ;) Tad ta foto, kaip ir netenka prasmes - nu pats supranti, kad ji nieko cia nesakanti ;)

(Nu rankos pas mane irgi atsilieka, jeigu ka ;) )
Nu si ta sako. gelezi matau ne pirma karta :D O jei rimtai tai as nematau prasmes pozuotis kol kokia +10 nebus. Dabar buciau kaip ir kiti( nors tiesa apie +3 turiu). Tai va, delko as pasipyzdavoju kartais. Delto akd eiliniai is gatves va to kie kaip sis "ANIMALAS" rodo koks jis grazus ir fainai "uzsivares". No point. Kam gedytis ir save rodyt jei toks nesi. Kai bus apie +10 tada ir pasirodysiu =]

Anyway pease nenoriu snekent nesamoniu bo po to nusisnekesiu :D hi hi
esu 100% isitikines, kad savo foto idejai noredamas parodyt kox tu axujenas, kox pas tave bicas. bet jei rimtai tai nieko ispudingo is tos tavo rankos ir po to nereikia rasyt atmazu, kad pas mane bicas atsilieka. kada idesi ta savo "pasididziavima" krutine ir tada manau rasysi dabar neformoj, biski kritus...

barker yra offline   Reply With Quote
Seni 06-19-2006, 05:36 PM   #33 (permalink)
Patyręs Senbūvis

SKULL's Avatar

Registracijos Data: Jan 2006
Vieta: Alisos \
Žinutės: 461
Padėkojai: 3
SKULL is on a distinguished road
Įprastinis

Citata:
Originaliai Išsiųstas barker
Citata:
Originaliai Išsiųstas SKULL
Citata:
Originaliai Išsiųstas Vaidas Viper
skull, mano sakinys nebuvo su abejonemis tavo adresu ;) Tad ta foto, kaip ir netenka prasmes - nu pats supranti, kad ji nieko cia nesakanti ;)

(Nu rankos pas mane irgi atsilieka, jeigu ka ;) )
Nu si ta sako. gelezi matau ne pirma karta :D O jei rimtai tai as nematau prasmes pozuotis kol kokia +10 nebus. Dabar buciau kaip ir kiti( nors tiesa apie +3 turiu). Tai va, delko as pasipyzdavoju kartais. Delto akd eiliniai is gatves va to kie kaip sis "ANIMALAS" rodo koks jis grazus ir fainai "uzsivares". No point. Kam gedytis ir save rodyt jei toks nesi. Kai bus apie +10 tada ir pasirodysiu =]

Anyway pease nenoriu snekent nesamoniu bo po to nusisnekesiu :D hi hi
esu 100% isitikines, kad savo foto idejai noredamas parodyt kox tu axujenas, kox pas tave bicas. bet jei rimtai tai nieko ispudingo is tos tavo rankos ir po to nereikia rasyt atmazu, kad pas mane bicas atsilieka. kada idesi ta savo "pasididziavima" krutine ir tada manau rasysi dabar neformoj, biski kritus...
Eik tu gluspetri . Jei buciau norejas pasirodyti jau seniai buciau pasirodes. Tiesiog kaip sakaiu nerea pointo ;f O ta fotka imeciau vien delto kad vaiperis si ta leptelejo o as nelabai supratau is jo pasakymo ka jis norejo pasakyti ir tiek. ir gavosi KOSE. Anyway man totaliai pasikt ka apie mane mano kiti. Man labaiu rupi ant kiek as pats sau patinku ir nereikia cia lia lia =] O kas liecia bica tai jis tikrai asiliekantis raumuo ir tiek.......

Atsakyti

Thread Tools
Display Modes

Žinučių Siuntimo Taisyklės