![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Dymatize Elite Primal 908 g...
|
Dymatize Glutamine powder 300...
|
Aone Fat Burner HCA 120 kaps....
|
Aone Stamimax Amino Energy...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Užkietėjęs Senbūvis
Registracijos Data: Aug 2006
Žinutės: 1,283
Padėkojai: 0
Tau: 14 padėkos(-ų) 12 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Sportuoju gana nepastoviai, negaliu apsisprest ka sporuot, ar kulturizma ar kovos menus.. Ilgai meciausi, bet stai, po gana ilgos pertraukos wel grizau .. ... Sportuoju ~ 1 metus su trupuciu (daug pertrauku) .. man 18 metu .. (neseniai suejo) sveriu ~84kg (pradzioj (~70) ugis ~184cm .. ... Papildu beveik nevarrtoju .. Tai stai [url]http://public.fotki.com/bombibon/naujas-2/[/url] Last edited by k@le; 08-06-2008 at 12:30 PM. |
||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Patyręs Dalyvis
Registracijos Data: Nov 2006
Žinutės: 155
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
chi chi, mano kopija ugis pas mane mazdaug 184-85cm svoris 79 tik pas mane presas netoks ryskus ir turiu daugiau lasiako o seip labai panasaus sudejimo i mane esi )) faina! keep going!!!
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Užkietėjęs Senbūvis
![]() |
Citata:
.. Wow,kokie fainii atsiliepimai, nesitikejau/ Beje, pabreziu - auginu ryskia, liesa mase (bent jau stengiuos), nenoriu but "spintute", todel, kad as prie mustyniu dar derinuos, tai, jei sparnus uzsauginsi ar ka nors dar, tai nelabai gausis normaliai boksuostis..
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Užkietėjęs Senbūvis
![]() |
Citata:
.. darau viska - nexalturinu .. Nuo pat pradziu ir kojas darau, nepraleidziu ir nugaros, trenere mane ten biski priziuri, tai stengiuos normaliai dirbt, tik ne visada nuotaika buna../
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Užkietėjęs Senbūvis
![]() |
Del preso, tai cia zinok reikia ilgai aiskint.. Nepasakyciau, kadd labai as treniruotej ji akcentuoju Tiesiog, patarsiu tau stai ka.. Daryk presa, necytink ir ziurek, tik nedaryk iki pamelynavimo.. Paprasciausiai padarei ~3 pakartojimus po ~20-30 ir uzteks (nereikia ten tu bebrotisku pakartojimu).. O veliau, tiesiog riebaliuka numesi ir lb graziai viskas atrodys.. Va, as retkarciais iseinu palakstyt, paprakaituot// Aj tiesa, per kiekviena trenniruote darau kardio ~15 min .. Tai kartu ir apsilimas ir riebalu deginimas
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|