![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Dymatize BCAA Complex 2200...
|
Dymatize Elite Mass 4,5 kg...
|
Aone Extrapep HD 600g...
|
Dymatize Elite Primal 908 g...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#22 (permalink) |
|
Narys
Registracijos Data: Nov 2005
Žinutės: 69
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
pazejau db... nu pzda 17likos metu tai bbd cia belekox .... tik veina man neitiketina kad tu tose fotkese ten 95sveri prei 175.... nes mano ugis 173.5
ir jej sverciau 95 tai belekox papustas buciau .... jej db sveriu apie 77 ir sako kad jau storas tai 95 ka as zinau... bet siaip tai tu vapse zverys nesveikas ...
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Senbūvis
Registracijos Data: May 2006
Vieta: rsn
Žinutės: 350
![]() |
tikrai gera mase
kiek dar zadi kelt?
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Banned
Registracijos Data: Aug 2005
Vieta: Kaunas
Žinutės: 703
Tau: 2 padėkos(-ų) 1 įraše
![]() |
Grazu stebet tavo progresa ,) dabar kitas lipimas kada gal siu metu rudeni ? ar lauksi kito pavasario ?
Zinai silpnasias savo vietas, jas is bandyk pramust tobulumui ribu nera [+turi protingu patareju] manau pavyks sutvarkyti viskas iki jaunimo ^^ps vyrai prasideda nuo magisko skaiciaus 100 kai perlipsi nepamirsk isiamzintpss vyras ne liemeni siaurint turi o pecius platint :P [uz situs zodzius extremasss duos per makaule man]
Last edited by Taboo; 05-29-2007 at 10:29 AM. |
|
|
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
Narys
Registracijos Data: Nov 2005
Žinutės: 69
![]() |
Citata:
nes svyravo anksciau tas svoris db apsistojes ir daugiau niekad nesu sveres nei db... ir preso 0lis galima sakyt aisq siaip ne storas .. tik nez is kur pas winfx gali but 95kg sitose fotose ... nu max duociau 85 pagal ugi ... ir siaip cia dar pakankamai jis man ryskus toje maseje .. winfx dek dar 10kg
|
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Užkietėjęs Senbūvis
|
taip ash pats suprantu,kad neitiketinai tas svoris atrodo
bet tiek parode swarstykles (tos su kuriom visada sveriuos) sveriausia diena jeigu ka(ne ryte ant tuscio kaip dauguma daro) tai ten gal +- 2 kg wandens...dabar po warzybu kai dedu walgyt belenkiek+drusku labai daug suwartoju ir ishgeriu tonas wandens , tai turbut tas nemazai cia yra prikaupto wandens pas mane , sakau net kojo ishtynusios ![]() ner tikslo cia meluoti kiek sveri p.s. kazkaip nuo mazens ash sveriu daug kaulai tikrai nera stambus,matyt zharnos ir protas daug sveria
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|