![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Dymatize BCAA 5050 powders...
|
Dymatize Super Amino 4800 325...
|
Aone CytoX-Pulse...
|
Aone L-Carnitine Concentrate...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Užkietėjęs Senbūvis
|
Mane daug jau pazhystat,varzybu foto irgi turbut matet,bet imesiu kelias del idomumo/palyginimo
warzybos praejo,'pyragu' dietos prasidejo svoris nuotraukuose 95 kg (rekordas) warzybu svoris 77-78 kg.Per 2 savaites +17~ kg.is dalies juokinga,bet ir graudu.ryshkumo nulis,bet jeigu augti tai augti ![]() gaila,kad nesu apgowanotas super greita medziag apykaita(biski daugiau uzwalgau - puciuosi kaip balionas) pradedam ruostis kitiems metams
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Narys
Registracijos Data: May 2007
Žinutės: 48
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
nu man asmenistai tai ! viskas savo vietoje gi cia off-season . winfix kokios apimtys pas tave jei ne paslaptis
?
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Narys
Registracijos Data: May 2007
Žinutės: 48
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
tik vat vinfix vasara
nejauti diskonforto ( prakaitas ir t.t ) as dabar irgi maseje tai 100 kg pasiekes , bet vasara man nekaip su ja sekasi
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Forumo Senolis
|
Citata:
reikia isnaudoti ta laika kaip pridera ir kol galima nes dietoj tas labai jau sirdi spaustu prisiminus, kad neisnaudojai
|
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|