![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Dymatize GABA 111 g (37...
|
Aone HI - 10 professional...
|
Aone Stamimax Amino Energy...
|
Dymatize Elite Gourmet 2,3 kg...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 (permalink) | |||
|
Užkietėjęs Senbūvis
Registracijos Data: Aug 2006
Žinutės: 1,283
Padėkojai: 0
Tau: 14 padėkos(-ų) 12 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Citata:
As tau ne rentgeno aparatas, kad tave kiaurai permatyciau. Tokio tipo iskrypimas, kai stuburas krypsta i sona, o ne i kupra rieciasi tikrai ne nuo stangu. Cia viskas giliau .. Dar vaikystej reik ieskot priezasciu, gal kuprine ant vieno peties nesiojai pastoviai, gal tavo guolis buvo niekam tikes ir miegodavai visada ant vieno ir to pacio sono ir t.t. O ziurint i tas pirmas foto, kur imetei, tai tikrai daug maz (kiek tai gali but) atrodo normaliai. Cia tik mano akele igudus tokiems dalykams, tai isakrt pastebejau.
|
|||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Užkietėjęs Senbūvis
Registracijos Data: Feb 2007
Žinutės: 1,308
Padėkojai: 84
Tau: 30 padėkos(-ų) 24 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 15
Tau patarė patylėti: 3 kartus(-ų) 3 įrašuose(-ų)
![]() |
pritupimus keisk itupstais, traukas, atsilenkimais ir izoliuotom traukom. Patarciau pamirsti pritupimus ir kitas vertikalias apkrovas. Stuburas primins apie save jei kur suklysi jau ilgai neleis pamirst
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Moderator
Registracijos Data: Apr 2007
Žinutės: 6,488
Padėkojai: 47
Tau: 231 padėkos(-ų) 171 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 5
Tau patarė patylėti: 15 kartus(-ų) 14 įrašuose(-ų)
![]() |
[url=http://www.strengthmill.net/forum/showthread.php?t=4422]Is it safe to squat with scoliosis? - Strength Mill Forums[/url] - paskaityk sita thread'a. Viena citata (praktikuojancio daktariuko), kuri man istrigo "Fourth and finally, bilateral exercise done properly, will help to equalize muscle pull across the spine".
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Patyręs Dalyvis
Registracijos Data: Feb 2008
Žinutės: 179
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
dekoju uz pasisakymus. beda kad treniruojuosi kacelkoj o ne sporto klube, todel nera kas ziuri kaip viskas vyksta, ar mano technika gera. ir mano akimis kreivumas mano nuo menciu link kaklo.. beja,gal but yra pratimu kurie rekomenduojami daryt turint kreiva stubura ? Last edited by shlamstas; 07-07-2009 at 01:30 PM. |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Patyręs Dalyvis
Registracijos Data: Jan 2008
Vieta: Klaipeda
Žinutės: 204
Padėkojai: 1
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 1
Tau patarė patylėti: 1 kartą 1 įraše
![]() |
Citata:
|
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Senbūvis
Registracijos Data: Dec 2008
Žinutės: 256
Padėkojai: 5
Tau: 2 padėkos(-ų) 1 įraše
Tau patarė patylėti: 1 kartą 1 įraše
![]() |
Su tokiu stuburu pamirsk apie pritupkes. Kodel tavo manymu daktarai neleidzia i kacialke eit? Del to kad darydamas pritupimus, tuos pacius mostus i sonus/prieki stovedamas, bicas ir t.t eina kruvis ant stuburo, jis dar lobiau krypsta i sona. Geriau va baseina lankyk, suprantu kad sunkiai jai esi kaip sakoma "ant adatos" bet bandyk bent jau daryt pratimus sedint, tuos pacius mostus i sonus peciams, bica. Nedaryk pritupimu, traukos.
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Moderator
Registracijos Data: Apr 2007
Žinutės: 6,488
Padėkojai: 47
Tau: 231 padėkos(-ų) 171 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 5
Tau patarė patylėti: 15 kartus(-ų) 14 įrašuose(-ų)
![]() |
Geras klausimas "kodel daktarai neleidzia i kacialke eiti?". Tik atsakymo tikslaus nera. dazniausiai daktaru patarimai apie svoriu kilnojima yra ateje is mitu ir tradiciju pasaulio. Labai gi retai jie kalba argumentuotai ar is patirties.
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|