![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Dymatize Mega Gainer 3,6 kg...
|
Aone Arginine Caps 120 kaps...
|
Dymatize BCAA 5050 powders...
|
Aone BCAA Aminos 500 kaps....
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Naujokas
Registracijos Data: Apr 2010
Žinutės: 6
Padėkojai: 1
Tau: 1 padėka 1 įraše
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
sveiki,esu beveik 18m, ūgis netoli 1.90cm svoris beveik 90kg.Esu mėgėjas,sportoju gana senai,kelis metus su pertraukom,vartojau Creatino Monochrida.Dirbau savo programa ~5pratimai,kiekvienas 4x8 [url=http://public.fotki.com/dmas/]Public Home | Dmas | Fotki.com[/url] Dabartiniai tikslai krutinės formavimas ir preso ryškinimas,kokius pratimus formuot krutinei patartumėt,po kiek priėimu,pakartojimu? 5x6galbūt? Kaip bendras vaizdas
|
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Narys
Registracijos Data: Feb 2010
Žinutės: 40
Tau: 3 padėkos(-ų) 2 įrašuose(-ų)
Tau patarė patylėti: 3 kartus(-ų) 1 įraše
![]() |
Daryk krutinei 4x8 spaudima ant lygaus ir kampu ir bus gerai. Vietoj kreatino nusipirk bcaa ar proteina, ir programa parodyk, nes kai megejai savo programas sudaro, tai ten vien bicai tricai ir presas treniruojami. Nieko gero tas bendras vaizdas, be to, ka tu ryskintis zadi?;]
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Forumo Vilkas
Registracijos Data: May 2007
Žinutės: 4,969
Padėkojai: 54
Tau: 36 padėkos(-ų) 33 įrašuose(-ų)
Tau patarė patylėti: 1 kartą 1 įraše
![]() |
kokie čia dar tikslai, dirbk viską proprcingai ir tiek, kas labai svarbu, daryk treniruotės pradžioj nebent, kai daugiau jėgų ir dar truputį pabaigoj nors spėju vistiek splitais sportuoji, tai netiks patarimas.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Senbūvis
Registracijos Data: Aug 2009
Žinutės: 330
Padėkojai: 0
Tau: 27 padėkos(-ų) 19 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 1
Tau patarė patylėti: 4 kartus(-ų) 4 įrašuose(-ų)
![]() |
Citata:
. Kodel viskas butuoju laiku, dabar jau ka nebesportuoji ? o valgai be sportavimo ?
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Banned
|
Citata:
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Naujokas
Registracijos Data: Apr 2010
Žinutės: 6
Tau: 1 padėka 1 įraše
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Romanas- nežinau, nebandžiau, bet tikriausiai ne daug, kojos mano silpnos. Skalper- galvojam tada rašom. BDS- sportuoju,čia nuotraukos ~3mėn senumo,nors didelio progreso nėra. Slayer- Sekmadienis 1.Krutinė štanga plačiai. 2.Pečiai štanga i viršu. 3.Bicepsas x20 4.Sparnai nugara hanteliai. 5.Presas. Pirmadienis 1.Krutinė štanga siaurai. 2.Sparnai lygegretės. 3.Hantelio trauka su viena ranka ant kėdės traukiant šonu. 4-5.Tricepsas Antradienis 1.Krutinė hanteliai atsigulus. 2.Pulloveris su hanteliu abejom atsigulus. 3.Sparnai trauka. 4.Bicepsas štanga. 5.Presas. Ryškint norėjau krutine,kadangi jau su 90kg padirbau manau,kad man jėgos pakanka,noriu greičio. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|