![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Aone HI - 10 professional...
|
Aone BCAA Aminos 250 kaps....
|
Akuna Alveo...
|
PEAK Fenuplast...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#181 (permalink) | ||
|
Naujokas
Registracijos Data: Dec 2008
Žinutės: 10
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Klausiu todel, kad butu orientuota ne i treniruotes laika o i laika kai atliekamas protinis darbas kur reikia isvardintu savybiu
|
||
|
|
|
|
|
#182 (permalink) |
|
Narys
Registracijos Data: Mar 2010
Žinutės: 44
Padėkojai: 14
Tau: 5 padėkos(-ų) 5 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 4
![]() |
Va man tokiu prikolu yra buve, seniau būdavo toks capy ice fruit gerimas,nzn gal dar ir yra ,bet nuo jo man žaibiškai varydavo i wc,ir aplamai nuo betko gazuoto as pastovei turiu eit,man 18 betu,neiko blogo nesu vartojas,bet beroc vaikystei kažkas su inkstais buvo,beroc kazkuris yra su sienele, o dabar vartoju creatina,dauguma sako ,kad nuo jo varo siektiek i wc,as vartoju nemazais kiekiais ir man jokio padažnėjimo nėra.
|
|
|
|
|
|
#183 (permalink) | |
|
Forumo Vilkas
|
Citata:
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to PK51 For This Useful Post: | arnolduhas (04-08-2012), pufis (09-30-2011) |
|
|
#188 (permalink) |
|
Dalyvis
Registracijos Data: Oct 2009
Žinutės: 149
Padėkojai: 3
Tau: 2 padėkos(-ų) 2 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 3
![]() |
kam tau tie superpumpai reikalingi.. imi gryna aakg + cm .. dasiperki creatino, bcaa ir vsio. man asmeniskai aakg daug geriau nei tie pumpai visi.. nors tik neseniai pradejau vartot aakg .. nu o jei jau labai nori, tai bandyk tuos NO , matysi kas per velnias, ir ziuresi ar patiks, ar nelabai. as asmeniskai uz grynus produktus
|
| Šie Vartotojai Tau e51 Padėkojo Už Šį Naudingą Įrašą: | lexusrx (01-04-2011) |
|
|
#189 (permalink) |
|
Naujokas
Registracijos Data: May 2007
Žinutės: 20
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
![]() |
[url]http://www.nitricoxidesupplementsite.com/best-pre-workout-supplement[/url] apraso populiariausius no papildus, ju privalumus ir trukumus, skirtumus. Taip pat atsakant i klausimus, parenka jums tinkamiausia
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|