![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Dymatize Super Multi 120 kaps...
|
Aone Fat Burner HCA 120 kaps....
|
Aone Whey Aminos Ultra Tabs...
|
Akuna Alveo...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Naujokas
Registracijos Data: Sep 2011
Žinutės: 3
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Sveiki visi. Taigi ne per seniausiai pradėjau lankytis sporto salėje. Dabar sportuoju mėnesį, bet nesu silpnas ar panašiai. Didelę vasaros dalį sportavau ant "turniko", laksčiau krosus. Prieš tai baseinas 3mt. Ar būtų verta vartoti kreatiną ar ne? Aš radau mano manymo šitas neblogas. [PHP]http://www.bodybuilding.lt/parduotuve/pagal-paskirti/raumenu-apimtims-didinti/dymatize-creatine-micronized-1000-g-200-porciju.html[/PHP] Siūlykite savo variantus. P.s man 17 metų, ūgis 1,76 svoris 68. |
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Naujokas
![]() |
O gal galit patart kaip ji vartot? Nusipirkau šitą Dymatize Creatine Micronized. Čia rašo: 1 porcija (1 arbatinis šaukštelis) 2 kartus per dieną bet kuriuo metu. Tai kuriuo metu būtų geriausią jį vartoti? |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Forumo Vilkas
Registracijos Data: Dec 2007
Žinutės: 2,926
Padėkojai: 79
Tau: 222 padėkos(-ų) 151 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 18
Tau patarė patylėti: 3 kartus(-ų) 3 įrašuose(-ų)
![]() |
Kuris is pabrauktu zodziu neaishkus ?
Naujiena Papildai Kapsulese Bulk Packuose uz super kaina!!! O taip pat kaip ir visada begale grynuju produktu uz labai prieinama kaina. BCAA 1kg - 149lt! AAKG 250gr - 65lt, Glutaminas 1kg - 99lt, Creatinas 1kg - 59lt ! http://www.bodybuilding.lt/forum/ske...-papildai.html |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Naujokas
![]() |
Nu nepykit, bet esu žalias. Bet dienom kai nebūna treniruočių irgi taip pat gert? Pvz 1 ir 4h? O po valgiau geriau ar nesvarbu? Ir kaip čia jį gert? Praryt miltelius ir užgert vandeniu? Labai dėkui.
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senbūvis
Registracijos Data: Aug 2009
Vieta: Kaunas
Žinutės: 391
Tau: 23 padėkos(-ų) 19 įrašuose(-ų)
Tau patarė patylėti: 1 kartą 1 įraše
![]() |
netreniruociu dienomis taip pat patariama geri kad butu palaikomas kreatino kiekis organizme. Jeigu taupai tai netreniruociu dienomis gali ir viena karta vartoti. Dienos laikas kada vartoti nera labai svarbus, kreatina patariama vartoti ant tuscio skrandzio. Del gerimo arba kaip sakiai milteliai i burna ir uzgeriant vandeniu. Siulyciaus isipilti i siltoka vandeni kretino saukssteli, pora sauksteliu gliukozes pramaisyti gerai ir isgerti
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|