![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Aone HI - 10 professional...
|
Dymatize Elite Mass 4,5 kg...
|
Aone Whey Aminos Ultra Tabs...
|
Aone Mass Gainer 30 Gym pack...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Naujokas
Registracijos Data: Mar 2009
Žinutės: 9
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Taigi noreciau pabandyti toki maisto papildu derinuka, ka manote apie tai? Ar butu efektas nuo tokiu papildu? Aciu is anksto uz atsakymus
|
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Naujokas
![]() |
Na man ydomu kaip jis derinasi, tas aminkes kazkada nusipirkau is vienos e-svetainės, pirkau nes tipo buvo pirmos iš top5... Tada nenusimaniau ir dabar gailiuosi kad jas pirkau.... Na man dar ju liko apie 150 tablečių ir nusipirkau maca, man ydomu ar juos vartoti kartu ar atskirai, nes gal sakau blogai yra, ir vartoti atskirai.... Na man reikia zinanciu patarimu
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Naujokas
![]() |
aaaa, man tik tas ir rupejo, kad tik nebutu pijuklas sveikatai Gal pjaunasi sakau tokie maisto papildai tarpusavyje
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Forumo Vilkas
Registracijos Data: Nov 2006
Žinutės: 3,968
Padėkojai: 2
Tau: 133 padėkos(-ų) 98 įrašuose(-ų)
Tau patarė patylėti: 29 kartus(-ų) 28 įrašuose(-ų)
![]() |
Maca geras produktas ir net labai, bet tik priede prie kitu testosteronu skatintoju, apie ju komplektus esu minejes, kurie susideda pagrinde is triju daliu. Lh sintezes skatintojai (dazniausiai tribulus terestis) Estrogenu blokatoriai Ir Medziagos kurios dalyvauja ar padeda testosterono sintezei(Zma, B gr vitaminai, kai kurios prohormonines ar i jas panasios medziagos) Maca galima priskirti prie paskutiniuju, viena pati ji mazai naudos duos, bet prijungta prie kokio testosterono skatinimo komlekso efekta duoda. Beje testosterono skatintojai kuo daugiau ir ivairesniu medziagu jame bet mazomos dozemis tuo geriau veikia. Tai nereikia bijoti kartais pajungti papildomai rinkoje esanciu dalykeliu kuriuos daznai visi nusvilpia. Kas liecia testoblano maca siai dienai jie lygtai pakeite sumazine pakuote ir vargu ar verta jau ja pirkti, o kadangi mano nuomone geriau jau testosterono skatintojai nei sterai parasau dar viena testo skatintoju komplekteli ir sorry kad jame vel bus jusu peikiami taip pavadinimai bet kaip priedai, dar karta kartoju tik kaip priedai jie neblogai veikia. __________________________________________________ ________ Tris kart dienoje Pagrindinis: Pas ponuli Valda pardavinejimas vienas testosterono skatintojas,manau pats ji pasireklamuos Priedai: Maca Biosterolis Testosterol 250 Vitaminai: Optimen __________________________________________________ _______ Antras variantas: Dar stipresnis Du kart dienoje auksciau minetas variantas Paskutinis trecias kartas pries nakti Animal Stack2 , nemaisyti su M, ir butinai pries nakti o ne pries treniruote kaip raso, ir prie jo galima pajungti nakciai Animal pak viena pakeli Priedu doziu nereikia uzlenkti, uztenka po viena kapsulyte, geriau veiks isplakti vandeni, bet del skonio gal daugumas tikrai to neatlaikys __________________________________________________ ________ Trecias variantas pats stipriausias, daugeliui veiks ir net ir be jokiu skatintoju, bet as asmeniskai kiek kartu bandziau tiek kartu stogas vazinejo ir neatlaikiau, gal atsiras tokiu kas atlaiko CELIBATAS plius Hardcore treniruotes, beje ismokus pastaruju dazniausiai paaiskeja, kad auksciau isvardintos priemones, o juo labiau sterai visiskai nereikalingi, o tam tikros rytines cardio treniruotes su partnere(geriau ne severiute) daugiau pliusas nei minusas. P.S Logikoje visa tai ka isdesciau, vadinasi spyrales desniu, kai apsukus rata griztama prie to pacio tik viena pakopa auksciau, tai yra HARDCORE IR DAR KARTA TIK TAI< to neismokus net jokios adatos nepades.
Turėdamas naglą snukį, gali pastorinti piniginę, bet nepastorinsi gyvenimo. Last edited by Hasisas; 03-03-2009 at 07:54 AM. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|