![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Aone BCAA Aminos 500 kaps....
|
Aone Extrapep HD 600g...
|
Dymatize Super Amino Liquid...
|
Carne Labs Glutamin...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Patyręs Dalyvis
|
Sportavau su maisto dieta paprasciausiai, per pusantro menesio priaugau 4.2kg, ir sustojo augti svoris, maisto kieki bandau didint bet labai sunku, ir nesuvalgau tiek, tai galvoju pasiimt gaineri, todel noriu jusu nuomones, ka galit apie siuos gainerius pasakyti: ultimate nutrition massive they gainer ir Dymatize Mega gainer , jei yra skirtumas, man 17m, ugis 1.80, svoris 77. esu geres kazkada whey gaineri, tai man jis sulindo lb gerai, kaip sakoma jauciasi kad geri kazka, bet lb daug kas giria ir Dymatize Mega gainer, ir kepalo parduotuveleje sakoma kad jis vienas geriausiu, todel padekit apsispresti, kuri imti
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Forumo Vilkas
Registracijos Data: Sep 2006
Žinutės: 2,071
Padėkojai: 43
Tau: 37 padėkos(-ų) 15 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 38
Tau patarė patylėti: 6 kartus(-ų) 6 įrašuose(-ų)
![]() |
as tavo vietoje, dabar porai sav nulipciau nuo dijetos, nes organizmas prarado jautruma kalorijoms....
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Forumo Vilkas
Registracijos Data: Sep 2006
Žinutės: 2,071
Padėkojai: 43
Tau: 37 padėkos(-ų) 15 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 38
Tau patarė patylėti: 6 kartus(-ų) 6 įrašuose(-ų)
![]() |
na taip, gali biskuti ir pakristi, per ta savaitele biskuti riebalo padeginsi ir prieaugis bus kokybiskesnis.
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|