![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Dymatize GABA 111 g (37...
|
Dymatize Creatine Micronized...
|
Aone BCAA Aminos 500 kaps....
|
Aone Mass Gainer 30 Gym pack...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Naujokas
Registracijos Data: Apr 2006
Žinutės: 4
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Noriu pirkti gian fast pakuote 2.300kg.Esu ektomorfas,t.y. kudas.Gal galit pasakyt,jei vartosiu ji su get-big-quick formule,ar nuo tos pakuotes mano veidas nebebus kaip narkomano ir kiek to svorio mazdaug galiu tiketis priaugti?
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Patyręs Senbūvis
Registracijos Data: Jan 2006
Vieta: Pajurio
Žinutės: 713
![]() |
http://www.bodybuilding.lt/modules/P...pic.php?id=851
nu bl nekukr tokiu pat nauju temu! Sportuok normaliai ir priaugs. Kas pas mes pranasaij kokie ar kas?
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Naujokas
![]() |
Tai kaip galejai nepriaugt?As,ji vartojau viena karta pries 5 metus.Tada tik buvau pradejas kaciotis(iasku po to nustojau tai daryti).Tai va,tada jo suvartojau tik 1.150kg ir priaugau 4 kg.Bet cia be get-big-quick.O man idomu kaip tai veikia su sia formule.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Naujokas
![]() |
Jo,paskaiciau ta tema apie gain fasta.Dekui.Bet niekas nuo to man aiskiau netapo.Tai ar as priaugsiu 10 kg?Kad ir lasinio,bet noris sustambet,nes kartais net pamastau apie savizuybe del savo kudumo.Man tai kelia kasdienini stresa.Gal jus to nesuprantat,bet as nuolat paluzdavau ir vis mesdavau kacelkes,kai rezultatai kad ir buvo,bet aplinkiniai ju neivertino,ir kai mama pvz, sako kad as isdziuves kaip senis ir pan.Mane tai palauzia,bet aisku cia esme ne mamoje,o nesekmese meileje.Iki 15 m.buvau neaukstas bet normalus,ir panelem patikdavau,o tada pradejau kaciotis ir pradejo ugis sparciai augt,to pasekoje mase nuejo i ugi,ne i raumenis.Ir tapau narkomano veido nesiotoju.Tai mieli zmones,ar si gain fasto pakuote su get big quiku mane isgelbes?
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senbūvis
Registracijos Data: Dec 2005
Žinutės: 386
Tau patarė patylėti: 1 kartą 1 įraše
![]() |
papildai neveikia jei su dieta problemos,valgyk pakankamai ir nereiks jokiu GBQ formuliu,geineriai/balt.kokteiliai neaugina svorio,tu gali nusipirkt kad ir 20kg.geinerio,ir nepriaugt nei 1kg. jei nedavalgysi normalaus maisto..tau net steroidai neveiks jei nevalgysi normaliai supranti ??..taigi,valgyk daug kosiu+kokybisku baltymu,treniruokis ir zandai issipus,paskui uzdavinesi klausimus kaip numest svori
|
| Šie Vartotojai Tau Paukstis Patarė PATYLĖTI Už Šį NENAUDINGĄ Įrašą: | AsGeriuSamagonaIrManPx (03-29-2011) |
|
|
#7 (permalink) |
|
Senbūvis
Registracijos Data: Jul 2005
Žinutės: 359
![]() |
Crave kas cia vyksta vaikiuk? :D Kazkas susinervno truputi m? oj kaip juokinga.. geras.. didysis moralizuotojas neteko kantrybes. Gal pagaliau suprasi apie ka as snekejau. Bet abejoju.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senbūvis
Registracijos Data: Dec 2005
Žinutės: 386
Tau patarė patylėti: 1 kartą 1 įraše
![]() |
800gr.yra l.daug,uzteks ir 400(sveri nevirtus),vistiek speju nedaug tesveri..nepersistenk nuo pat pradziu,o kai uzsimesi pilva vel bus bedos su numetimu..
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Patyręs Senbūvis
Registracijos Data: Jan 2006
Vieta: Pajurio
Žinutės: 713
![]() |
Citata:
Hagis, gainfastas vienam kaip mataij prideda 0kg kitam 10kg. Tai atsakyti kaip priaugsi labai sunku. Tai eik i sale sukoncentruok sportui pasiimk gera geineri pvz forumo dalyviu pamegsta cytogen hipermass. Gerai maitinkis, apie mityba daug kalbeta forume paskaiyk. Aisku gali neuteiti pas dietologa sudarys tau visa mityba. Svarbu turek tiksla ir jo siek ir neklausk ka sako aplinkiniai :) sekmes!
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|