Maisto papildai
Kultūrizmas | fitnesas | diskusijų forumas  

Eiti Atgal   Kultūrizmas | fitnesas | diskusijų forumas > Mityba, Maisto Papildai, Anaboliniai Steroidai, Dietos > Mityba

Aone Arginine Caps 120 kaps...  
52,00 Lt
Aone Cell Max...  
119,00 Lt
Dymatize Meth-X 100 kaps (50...  
128,00 Lt
Aone Crea Max Forte 200 kaps...  
79,00 Lt
Atsakyti

Thread Tools Display Modes
Seni 01-17-2012, 12:55 PM   #1531 (permalink)
Užkietėjęs Senbūvis

Registracijos Data: Mar 2010
Žinutės: 940
Padėkojai: 40
Tau: 77 padėkos(-ų) 67 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 17
Tau patarė patylėti: 16 kartus(-ų) 16 įrašuose(-ų)
Naminis is on a distinguished road
Įprastinis

Citata:
Originaliai Išsiųstas cemodanas Peržiūrėti Žinutę
kad ten ziuriu 5x5 programa, grynai vien jegai o gi netoks mano tikslas, tai ar negeriau tada daryti raumenu masei? padidinus ju kieki, pagreites medziagu apykaita ir apskritai isvaizda kaip minejai.
Tikrai tikiu kad jausis raumenu augimas pirma menesi, antra, na gal trecia bet viskas tikrai daugiau ar augs? tiesiog nebus is ko kalorijas gi ziuresiu vistiek, netgi lb rimtai is visu jegu treniruociu daryti manau nepavyks. O su mano svoriu man vos ne metus laiko reikia pastoviai po truputi mesti ta svori, kad poto negriztu jis ir laikytusi...
Cardio yra pats nemaloniausias dalykas is tiesu, bent jau man asmeniskai, judeti per stangas ir pan tikrai yra daug maloniau. Taciau manau vien tam verta daryti laisvomis dienomis, kad sunaudoti daugiau kaloriju, gi neisi prie stangu kiekviena diena.

Skaitau ta nuoroda, idomi informacija, biski sukelia abejoniu tas jo varymas ant visko, kad visi aplinkui mazdaug tau meluoja...
Bet gan idomiai skamba pabandyti, mastau kad reiks mest visa programa ka turiu ir isbandyti ta beprotybe
Kur tu paskaitei, kad 5x5 grynai jegai ?
Nu jo ... geriau daryk concentation curls ir tricpes back-kicks 3x10 masei

Naminis yra offline   Reply With Quote
Šie Vartotojai Tau Naminis Patarė PATYLĖTI Už Šį NENAUDINGĄ Įrašą:
cemodanas (01-17-2012)
Seni 01-17-2012, 08:30 PM   #1532 (permalink)
OZ
Banned

Registracijos Data: Oct 2006
Vieta: Sun City
Žinutės: 6,375
Padėkojai: 105
Tau: 162 padėkos(-ų) 131 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 14
Tau patarė patylėti: 108 kartus(-ų) 94 įrašuose(-ų)
OZ is an unknown quantity at this point
Įprastinis

Citata:
kad ten ziuriu 5x5 programa, grynai vien jegai o gi netoks mano tikslas, tai ar negeriau tada daryti raumenu masei? padidinus ju kieki, pagreites medziagu apykaita ir apskritai isvaizda kaip minejai.
Tikrai tikiu kad jausis raumenu augimas pirma menesi, antra, na gal trecia bet viskas tikrai daugiau ar augs? tiesiog nebus is ko kalorijas gi ziuresiu vistiek, netgi lb rimtai is visu jegu treniruociu daryti manau nepavyks. O su mano svoriu man vos ne metus laiko reikia pastoviai po truputi mesti ta svori, kad poto negriztu jis ir laikytusi...
Cardio yra pats nemaloniausias dalykas is tiesu, bent jau man asmeniskai, judeti per stangas ir pan tikrai yra daug maloniau. Taciau manau vien tam verta daryti laisvomis dienomis, kad sunaudoti daugiau kaloriju, gi neisi prie stangu kiekviena diena.

Skaitau ta nuoroda, idomi informacija, biski sukelia abejoniu tas jo varymas ant visko, kad visi aplinkui mazdaug tau meluoja...
Bet gan idomiai skamba pabandyti, mastau kad reiks mest visa programa ka turiu ir isbandyti ta beprotybe
Nezinau kaip cia normaliai parasyt... nedaryk tu isvadu, pamirsk viska ka iki tol zinojai, nes cia blogesnis variantas uz nieko nezinojima... nebeskaiciuok ir nebegalvok kas butu, jeigu butu ir kas bus, jei bus ir kada tas bus ir pns...

Nebus jegos, nebus ir raumenu... kiekviena diena i sale nereiks eit, ten 3 dienu programa ir nepradek jos keist... del pavargimo, tai naudokis tavo zinomo speco CT patarimu "Chase performance not fatigue"

Taip visi meluoja, del pinigu ir jiem tai puikiai sekasi, gali pastebet tai labai nesunkiai i veidrodi paziurejas... neatsimenu kaip gavau, bet atsiuncia kazkaip i e-maila ten 5x5 report ar pns vadinasi, knygute tokia, labai gera irgi...

Sesk ant tos programos ir ziurek kaip eisis progresuot, jei nesugebesi su sita progresuot, netikiu, kad kazkas tau gali padet sitam pasauli... as mates nemazai tu naujoku ir i sale neviena atvedes, bet tokie rezultatai mane sokiravo... uzsivesk loga ir sekmes...

OZ yra offline   Reply With Quote
Seni 01-17-2012, 11:45 PM   #1533 (permalink)
Patyręs Senbūvis

cemodanas's Avatar

Registracijos Data: Apr 2006
Vieta: Panevezys/Vnilius
Žinutės: 704
Padėkojai: 8
Tau: 3 padėkos(-ų) 3 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 2
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
cemodanas is on a distinguished road
Siųsti žinutę per Skype™ kam cemodanas
Įprastinis

Citata:
Originaliai Išsiųstas OZ Peržiūrėti Žinutę
Nezinau kaip cia normaliai parasyt... nedaryk tu isvadu, pamirsk viska ka iki tol zinojai, nes cia blogesnis variantas uz nieko nezinojima... nebeskaiciuok ir nebegalvok kas butu, jeigu butu ir kas bus, jei bus ir kada tas bus ir pns...

Nebus jegos, nebus ir raumenu... kiekviena diena i sale nereiks eit, ten 3 dienu programa ir nepradek jos keist... del pavargimo, tai naudokis tavo zinomo speco CT patarimu "Chase performance not fatigue"

Taip visi meluoja, del pinigu ir jiem tai puikiai sekasi, gali pastebet tai labai nesunkiai i veidrodi paziurejas... neatsimenu kaip gavau, bet atsiuncia kazkaip i e-maila ten 5x5 report ar pns vadinasi, knygute tokia, labai gera irgi...

Sesk ant tos programos ir ziurek kaip eisis progresuot, jei nesugebesi su sita progresuot, netikiu, kad kazkas tau gali padet sitam pasauli... as mates nemazai tu naujoku ir i sale neviena atvedes, bet tokie rezultatai mane sokiravo... uzsivesk loga ir sekmes...
aha perskaiciau ten viska ir gavau ir ta loga jo ir ta knyga nemaza.
atrodo is ties ispudingai bet kartu ir keistai...
na jeigu jau tu patari ir taip sakai, nemanau kad esi papirktas agentas

cemodanas yra offline   Reply With Quote
Seni 01-18-2012, 12:03 AM   #1534 (permalink)
Užkietėjęs Senbūvis

Įprastinis

Citata:
aha perskaiciau ten viska ir gavau ir ta loga jo ir ta knyga nemaza.
atrodo is ties ispudingai bet kartu ir keistai...
na jeigu jau tu patari ir taip sakai, nemanau kad esi papirktas agentas
Zinant koks esi didelis lb siulyciau pirma reguliariai pasidarbuoti su tempimais ir pratimu atlikimo technika, nes vis delto ne su trosais zaisi tokia programa darydams.

Seni 01-18-2012, 06:13 PM   #1535 (permalink)
OZ
Banned

Registracijos Data: Oct 2006
Vieta: Sun City
Žinutės: 6,375
Padėkojai: 105
Tau: 162 padėkos(-ų) 131 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 14
Tau patarė patylėti: 108 kartus(-ų) 94 įrašuose(-ų)
OZ is an unknown quantity at this point
Įprastinis

Citata:
Originaliai Išsiųstas Naminis Peržiūrėti Žinutę
Zinant koks esi didelis lb siulyciau pirma reguliariai pasidarbuoti su tempimais ir pratimu atlikimo technika, nes vis delto ne su trosais zaisi tokia programa darydams.
Cia su situo 90% saliu lankytoju reiktu pasidarbuot, bet netikiu, kad per foruma sitas issprendziama...

OZ yra offline   Reply With Quote
Seni 01-18-2012, 07:45 PM   #1536 (permalink)
Užkietėjęs Senbūvis

Įprastinis

Citata:
Originaliai Išsiųstas OZ Peržiūrėti Žinutę
Cia su situo 90% saliu lankytoju reiktu pasidarbuot, bet netikiu, kad per foruma sitas issprendziama...
Netas visagalis

Seni 02-05-2012, 01:57 AM   #1537 (permalink)
Naujokas

Registracijos Data: Feb 2012
Žinutės: 2
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Bamba is on a distinguished road
Įprastinis

Sveiki visi, man labai rei jūsų patarimo. Man 17m sveriu 114kg ugis 192cm norėciau numesti svorio ir išriškinti kūno formą. Aš jau kokius tris mėniasius lankau kačelką ir tikrai padeda, bet aš dar nesusireguliaves mitybos ir nežinau kaip tai padaryti taipat patarkit kaip man reik treniruotis kad kuo greiciau kristu svoris. Išanksto ačiū :-)

Bamba yra offline   Reply With Quote
Seni 02-05-2012, 07:46 AM   #1538 (permalink)
Forumo Vilkas

Registracijos Data: Jun 2008
Žinutės: 2,050
Tau: 143 padėkos(-ų) 87 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 24
Tau patarė patylėti: 27 kartus(-ų) 22 įrašuose(-ų)
olegaskimanas is on a distinguished road
Įprastinis

Citata:
Originaliai Išsiųstas Bamba Peržiūrėti Žinutę
Sveiki visi, man labai rei jūsų patarimo. Man 17m sveriu 114kg ugis 192cm norėciau numesti svorio ir išriškinti kūno formą. Aš jau kokius tris mėniasius lankau kačelką ir tikrai padeda, bet aš dar nesusireguliaves mitybos ir nežinau kaip tai padaryti taipat patarkit kaip man reik treniruotis kad kuo greiciau kristu svoris. Išanksto ačiū :-)
Cia jei jei tingi skaityt : [url=http://www.darbelis.lt/patarimai-ir-konsultacijos/79/pakonsultuosiu-sporto-klausimais#]Aš pakonsultuosiu sporto klausimais už 2 € : Gintaras - Darbelis.lt[/url]

nusisikt man kokios programos, neturiu as programos ir man jos nereikia... man viena kasio trenke per savaite ir varzybos, kuriu diena dazniausiai keiciasi... nzn nakti miegosiu ar ne, nzn savaitgali gersiu ar ne, o gal isleksiu koki futbola palost su chebra... visa sita man svarbiau uz stangine, i stangine nueisiu tada kai bus laiko.
Bet del visko klauskit, profesionaliai patarsiu ka reikia daryt
olegaskimanas yra offline   Reply With Quote
Seni 02-05-2012, 10:39 AM   #1539 (permalink)
Naujokas

Registracijos Data: Feb 2012
Žinutės: 2
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Bamba is on a distinguished road
Įprastinis

Aš skaityt netingiu, jau dauk kur skaičiau, bet nieko normalaus nerandu :-(

Bamba yra offline   Reply With Quote
Seni 02-05-2012, 11:02 AM   #1540 (permalink)
Forumo Vilkas

Registracijos Data: Jun 2008
Žinutės: 2,050
Tau: 143 padėkos(-ų) 87 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 24
Tau patarė patylėti: 27 kartus(-ų) 22 įrašuose(-ų)
olegaskimanas is on a distinguished road
Įprastinis

Citata:
Originaliai Išsiųstas Bamba Peržiūrėti Žinutę
Aš skaityt netingiu, jau dauk kur skaičiau, bet nieko normalaus nerandu :-(
Tai dar ne tik tinginys bet ir melagis.

Naudokis tada ta nuoroda.

nusisikt man kokios programos, neturiu as programos ir man jos nereikia... man viena kasio trenke per savaite ir varzybos, kuriu diena dazniausiai keiciasi... nzn nakti miegosiu ar ne, nzn savaitgali gersiu ar ne, o gal isleksiu koki futbola palost su chebra... visa sita man svarbiau uz stangine, i stangine nueisiu tada kai bus laiko.
Bet del visko klauskit, profesionaliai patarsiu ka reikia daryt
olegaskimanas yra offline   Reply With Quote
Atsakyti

Tags
sporcmenas

Thread Tools
Display Modes

Žinučių Siuntimo Taisyklės