![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Aone BCAA Aminos 250 kaps....
|
PEAK Fenuplast...
|
Aone HI - 10 professional...
|
PEAK Vitamin Health Care...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Naujokas
Registracijos Data: Nov 2011
Žinutės: 2
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Sveiki sportininkai Pradejau vel eiti i sporto kluba(3x i savaite) ir kadangi as jau gyvenu be tevu(studentas) tai norejau paklausti kaip butu galima pradeti pilnai balansuotis mityba?Kadangi studijuoju+dirbu naktiniam klube barmenu tai mano mityba dabar suprastejusi, del to cia ir kreipiuosi. Mano duomenys 176cm/65kg ir aisku tikslas yra uzsiauginti svori ir isryskinti raumenis(suprantama ir pilvo presa). Gal kas turit senu mitybos programu ar galit pasiulyt kaip jas sudaryt gana tiksliai? Buciau labai dekingas, nes vienintelis minusas fizinei formai igyti yra mityba(nerukau, isgeriu gana retai, atsisakes saldumynu ir visokiu MacDonalds) P.S. gyvenu ir studijuoju UK, tai varske labai sudetinga gauti cia. P.P.S. Nenukryzminkit manes uz tai, kad atskira tema sukuriau, bet manau gana sunku butu rast panasia. Dekui, V |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Narys
Registracijos Data: Apr 2010
Vieta: Vilnius
Žinutės: 82
Padėkojai: 1
Tau: 1 padėka 1 įraše
![]() |
Citata:
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Užkietėjęs Senbūvis
Registracijos Data: Mar 2010
Žinutės: 940
Padėkojai: 40
Tau: 77 padėkos(-ų) 67 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 17
Tau patarė patylėti: 16 kartus(-ų) 16 įrašuose(-ų)
![]() |
Citata:
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Naujokas
Registracijos Data: Nov 2011
Žinutės: 2
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Na jo, neimanoma, bet bandysiu siekt viduriuko. Kadangi dirbu tk savaitgaliais, tai issimiegu, miegu apie 9 valandas. Bet kai kartais reikia dirbt vidury savaites, tai miegot tenka tik 4valandas(labai retai taip buna) EDIT: siek tiek pasiskaiciau ir pasiskaiciavau, kad man reikia per diena 2625kcal. Ziurejau kitu mityba ir supratau, kad man bus sunkiau su maisto paivairinimu, nes man alergija zuviai(taip pat ir tunui) Last edited by Chemik; 11-16-2011 at 09:52 PM. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|