![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Dymatize Liquid L-Carnitine...
|
Aone HI - 10 professional...
|
Aone BCAA Aminos 500 kaps....
|
PEAK Fenuplast...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Naujokas
Registracijos Data: Jan 2012
Žinutės: 6
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Sveiki nesupykite už dar vieną temą,bet manau visiems masės auginimas daugiau mažiau skirtingas,todėl noriu kreiptis į tai išmanančius ir paklausti.Man yra 15 metų,sveriu 68kg,esu 1m77-78 cm ūgio.Mano medžiagų apykaita yra gan greita,o tai manau daug ką reiškia.Taip pat turiu genus,nes mano tėtis taip pat labai sportiškas nors pasportuoja tik labai retai,laisvalaikiu.Aš pats sportuoju "Muay Thai"(Tailando boksą),krūvis iš ties nemaž,tad manau pratimų prisidarau pakankamai.Taigi esu jau nuo mažumės gan sportiškas,be didelių pastangų.Norėčiau priaugti šiek tiek masės,nes mano raumenys matosi gan ryškiai,tačiau jie maži.Patarkite maisto meniu.Norėtusi kiek paprastesnės,nes esu gan užimtas ir tik parėjes iš mokyklos negausiu kiekvieną dieną jautienos su ryžiais ar pan. siųlykite patarimus.
|
||
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Naujokas
![]() |
Supratau,na tiesa pasakius,baltymų sunaudoju labai daug,kažkada buvo kažkas sakę,jog man jų yra netgi perteklius.Tiesa turiu šiek tiek kreatino,kaip su jo vartojimu?Naudoti,prieš po treniruote?Ar visai nebūtina?
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Patyręs Senbūvis
Registracijos Data: Jan 2010
Vieta: Vilnius
Žinutės: 767
Padėkojai: 8
Tau: 24 padėkos(-ų) 21 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 1
Tau patarė patylėti: 18 kartus(-ų) 16 įrašuose(-ų)
![]() |
jei turi - naudok negi ismesi.(pries treniruote) bet specialiai nepirkciau
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Naujokas
![]() |
Supratau,bet kūnui jug reikia ir riebalų ir anglivandenių,tai jeigu gersiu vien pieną,valygisiu varškę,po treniruotės cepelinus,pyragą,saldainius ir pan.,tai tikrai neišeis į naudą.Aš turiu gerą ir greitą medžiagų apytaka,bet šiais metais apetitas gan padidėjas todėl valgau betkiek,betkada ir betką.
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Naujokas
![]() |
Norėjau pasakyti,kad valgau bet ką,parėjau privalgiau sakykim bulvinių patiekalų,po to vėl,po to vėl,po to į treniruotę,grįžęs suvalgau varškės su pienu,pora kiaušinių,kokią dešimtą valandą pavalgau kokių dešrelių ar pan.
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|