![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Aone Whey Aminos Ultra Tabs...
|
Dymatize Liquid L-Carnitine...
|
Aone Stamimax Amino Energy...
|
Dymatize Plaktuvė 700 ml...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#101 (permalink) | ||
|
Patyręs Dalyvis
Registracijos Data: Aug 2005
Žinutės: 228
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Aciu Regas, kad aukojo savo laika isversdamas toki ilga straipsni. Na o man sitie dalykai jau buvo zinomi is McRobert knygu, bet cia viskas sukoncentruota, paaiskinta ir dar ideti paveiksleliai, kad ilgiau isimintu.
|
||
|
|
|
|
|
#102 (permalink) | |
|
Forumo Vilkas
Registracijos Data: Sep 2006
Žinutės: 2,071
Padėkojai: 43
Tau: 37 padėkos(-ų) 15 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 38
Tau patarė patylėti: 6 kartus(-ų) 6 įrašuose(-ų)
![]() |
Citata:
|
|
|
|
|
|
|
#103 (permalink) |
|
Naujokas
Registracijos Data: Apr 2007
Žinutės: 14
![]() |
deja man atrodo kad jus klystat! visu pirma as ne is tokios seimos kuri negaletu manes pavalgydinti ir dar as vaikstau pas daktarus leguliariai tikrintis sveikatos su sveikata broblemu neturiu
|
|
|
|
|
|
#106 (permalink) |
|
Narys
Registracijos Data: Mar 2007
Žinutės: 45
![]() |
ar imanoma butu uzaugint mase vaiksciojant i sale 5 kartus per sav?per dienas surenku 3500 kcal 400g angliavandeniu 180g baltymu ir 140 riebalu ugis 187cm sveriu 70kg
|
|
|
|
|
|
#108 (permalink) |
|
Banned
Registracijos Data: Feb 2008
Žinutės: 49
![]() |
Ne nu ko jus cia varot ant zmogaus. As pats buvau labai aukstas ir kudas. 188 cm o svoris buvo tik 55. Visaip meginau augint ji ir niekaip tiesiog maistas i kuna nejo.. tada pradejau naudot proteina WHEy PRO per 2 men priaugau 5 KG. I diena sportuoju 1 val ir tai namu salygom. Dar po 3 menesiuku priaugau 7 KG. Dabar sveriu 73 ir visai kitas zmogus esu..SUprantu as ji labai gerai kai sonkauliai matosi ir nori juos paslept. Siaip as patariu panaudot Whey pro baltymus, amino 3100, creatina capsulese. REZULAAS MAtySIS tIKRAI. Pries tai meginau gain fasta sunaudojau ta dideli inda ir bereikalo pinigus ismeciau man jis netiko. Vietoj gainerio geriau pasiimt Proteina. |
|
|
|
|
|
#110 (permalink) | |
|
Užkietėjęs Senbūvis
Registracijos Data: Mar 2007
Žinutės: 975
Tau: 3 padėkos(-ų) 3 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 1
Tau patarė patylėti: 1 kartą 1 įraše
![]() |
Citata:
gal palik tas 5 dienas o imk maziau, cia tau bus per sunku bei palik tai jau rimtiems sportininkams
|
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|