![]() |
|
|
#61 (permalink) | |
|
Patyręs Dalyvis
Registracijos Data: Oct 2009
Žinutės: 192
Padėkojai: 13
Tau: 11 padėkos(-ų) 8 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 3
Tau patarė patylėti: 7 kartus(-ų) 4 įrašuose(-ų)
![]() |
Citata:
|
|
|
|
|
|
|
#62 (permalink) |
|
Forumo Vilkas
Registracijos Data: Dec 2007
Žinutės: 2,888
Padėkojai: 77
Tau: 221 padėkos(-ų) 150 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 18
Tau patarė patylėti: 3 kartus(-ų) 3 įrašuose(-ų)
![]() |
dar karta sakau. imi pasidarai matavimus, tada shauni 500mg kafeino ir vel pasidarai matavimus.
Skaiciais tikuosi dar tiki, ar ir tai neirodymas ? As siuos tyrimus esu dares, todel mano postas paremtas ne teorija, o praktika.
Naujiena Papildai Kapsulese Bulk Packuose uz super kaina!!! O taip pat kaip ir visada begale grynuju produktu uz labai prieinama kaina. BCAA 1kg - 149lt! AAKG 250gr - 65lt, Glutaminas 1kg - 99lt, Creatinas 1kg - 59lt ! http://www.bodybuilding.lt/forum/ske...-papildai.html |
|
|
|
| Šie Vartotojai Tau lexusrx Padėkojo Už Šį Naudingą Įrašą: | swimmer (03-23-2010) |
|
|
#63 (permalink) | |
|
Patyręs Dalyvis
![]() |
Citata:
Aš ir rašiau, kad ant saves bandžiau, jaučiau stimuliuojantį poveikį, tačiau spaudimas pakilo labai mažai - 5mmhg. Ir greit nukrisdavo. O aš ne skaičiais o klinikinėm studijom tikiu, jeigu tamsta vykdote klinikinius tyrimus Lietuvoje, tai ir Jumis tikiu. Vienas ar keli žmonės nėra įrodymas.Tiesa ant saves bandžiau su kofeino Natrio bendzoatu. |
|
|
|
|
|
|
#64 (permalink) | |
|
Forumo Vilkas
Registracijos Data: Dec 2007
Žinutės: 2,888
Padėkojai: 77
Tau: 221 padėkos(-ų) 150 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 18
Tau patarė patylėti: 3 kartus(-ų) 3 įrašuose(-ų)
![]() |
Citata:
Tyrimus darau su grupe savanoriu ivairioms medziagoms. kalbant apie kafeina buvo naudojmas - caffeine USP-Grade Anhydrous. Ishtrauka is Wikipedia : Caffeine has diuretic properties, at least when administered in sufficient doses to subjects that do not have a tolerance for it. As jau keliolikta karta miniu zhodi TOLERANCIJA kafeinui. Tamstai jis pakilo 5mmhg, man jis pakils 10-15mmhg del mano NETOLERANCIJOS kafeinui. Pabandyk doze patrigubinti ir gausis nebe 5mmhg o bus tie patys 10-15mmhg, ir vel gryzshime prie tu paciu 2 ishvadu, taip jis kelia kraujospudi ir taip tai labai priklauso nuo organizmo tolerancijos. Zhmones vartojantys daug kafeino igyja tolerancija ir tai ju gali praktishkai nebeitakoti. ivesk google caffeine ir 90% straipsniu sakys butent tai ka as ishvardijau, tik as vadovaujuosi dar ir praktiniais pastebejimais. Berods jau minejau, jog neperseniausiai mano kaimyne ishvezhe i klinikas. Ji turejo zhema kraujospudi ir nusprende ishgerti 2 stiprious puodeliu kavos. Finale spaudimas tiek sukilo kad teko griebtis mediku pagalbos. As pasidomejau ar ji vartoja kava , nes sutinku jog tai kiek extremalus atvejis ir jis tikrai nera budingas. Ji kafeino produktu ishvis nevartoja, tai reishkia jos jautrumas itin didelis. Mediku ishvada, perdidele kafeino doze kuri sukeli si kraujospudi, as isitikines jog jis butu su laiku vis mazhejes ir kogero nemazai dasidejo baimes jausmas kuris yra sukeliamas kafeino perdozavimus taciau kalbu konkreciais faktais jos kraujospudis buvo gerokai sukiles.
Naujiena Papildai Kapsulese Bulk Packuose uz super kaina!!! O taip pat kaip ir visada begale grynuju produktu uz labai prieinama kaina. BCAA 1kg - 149lt! AAKG 250gr - 65lt, Glutaminas 1kg - 99lt, Creatinas 1kg - 59lt ! http://www.bodybuilding.lt/forum/ske...-papildai.html Last edited by lexusrx; 03-11-2010 at 01:20 PM. |
|
|
|
|
| Šie Vartotojai Tau lexusrx Padėkojo Už Šį Naudingą Įrašą: | swimmer (03-23-2010) |
|
|
#65 (permalink) | |
|
Patyręs Dalyvis
![]() |
Citata:
Last edited by Pharmacist; 03-12-2010 at 12:34 PM. |
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|