Maisto papildai
Kultūrizmas | fitnesas | diskusijų forumas  

Eiti Atgal   Kultūrizmas | fitnesas | diskusijų forumas > Moterų Bei Panelių Kampelis > Moterų tema

Aone Mass Gainer 30 Gym pack...  
179,00 Lt
Aone COMPLEX 5...  
64,00 Lt
Aone L-Carnitine Concentrate...  
30,00 Lt
Aone GLN Peptide 250 kaps...  
60,00 Lt
Atsakyti

Thread Tools Display Modes
Seni 03-07-2011, 01:32 PM   #1 (permalink)
Naujokas

Registracijos Data: Mar 2011
Žinutės: 1
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Front242 is on a distinguished road
Įprastinis Naujokės klausimai apie lieknumą, taisyklingą kvėpavimą bei koordinacijos problemas

Sveiki,

norėčiau pasidalint su jumis savo situacija ir susilaukt kokių patarimų ar šiaip pasvarstymų. Sporte esu visiška naujokė, pradėjau prieš mėnesį, nes draugė pasiūlė kartu su ja lankyti treniruoklių salę. Mano pagrindinis tikslas tada buvo atsipalaiduoti nuo protinio darbo (studijuoju sunkų mokslą, kur būtini kuo geresni rezultatai). Šitą tikslą puikiai pasiekiau, nulipus nuo elipsinio treniruoklio nebelikdavo nervinės įtampos, labai pagerėjo nuotaika

O čia mano dabartiniai norai ir neaiškumai:

1. Man 24 metai. Esu labai liekna ir smulki. Mano ūgis 164cm, o svoris 43 kg . Tokia liekna buvau visada iš prigimties, galiu valgyt ką noriu ir niekas nesikeičia. Mama sako, kad iš jos tą paveldėjau. Visai neturiu riebalų ant pečių, krūtinės, nu gal šiek tiek turiu ant užpakaliuko, nes jis gražios formos (ne plokščias). Va mano apimtys:
Krūtinė 77 cm
Liemuo 62 cm (toks neproporcingai didelis dėl to, kad jo raumenys labai netreniruoti, neišeina net padaryti atsilenkimo)
Klubai 88 cm
Tai norėčiau daugiau riebalų ant krūtinės, kad gražiau atrodytų ir būtų patogiau, nes dabar krūtys labai skausmingos, kai jų nesaugo joks riebalų sluoksnis . Iš kažkokio bendro išsilavinimo žinau, jog negalima numesti ar priaugti riebalų prie vienos kūno vietos, bet gal labiau patyrę žmonės žinos, kaip bent kiek priartėti prie šio tikslo. Norėčiau kaip nors suderinti tuos du dalykus, daugiau riebalų ir tvirtas, grakštus kūnas.

2. Dar norėčiau sužinoti, kaip taisyklingai kvėpuoti treniruojantis ant elipsinio treniruoklio, nes labai greit uždūstu. Spėju, kad turbūt kvėpuoju netaisyklingai.

3. Taip pat turiu tokį įgimtą sutrikimą, kurio vienas iš požymių moksliškai apibūdinamas taip:
- Grubūs, blogai koordinuoti, nerangūs judesiai ar gestai. Motorika mažiau išsivysčiusi, nerangi, „sustabarėjusi".
Taip aprašoma moksliškai, tai nežinau, ar įsivaizduojat. Iš mano patirties, tai man šitas pasireiškė tuo, kad mokykloj, kad ir kaip besistengdavau, iš kūno kultūros gaudavau mažiausius teigiamus pažymius (ir tai tik iš gailesčio). Dar mokykloj būdavo aerobika, kur reikėjo greit suvokti, kokius judesius atlieka trenerė, ir patiems iškart tokius atlikti, to visiškai nesugebėjau. Na o šiais laikais problema pasireiškia tuo, kad šiaip jaučiuosi labai nerangi, ir dar kai neseniai sirgau bronchitu, man paskyrė kineziterapiją - kvėpavimo pratimus (reikėjo koordinuoti keletą kūno judesių vieną su kitu ir dar su kvėpavimu), tai sunkiai pavyko juos daryti. Ai dar ant bėgimo takelio spėju, kad nieko nepavyktų, pajusčiau, kaip žemė slysta iš po kojų, ir nukrisčiau
Tikiuosi, kad supratot, kas per problema. O mano tikslas yra jos atsikratyti - panaikinti nerangumą, pagerinti koordinaciją ir stambiąją motoriką. Ką galėtumėt patarti man šiuo klausimu? Gal yra kokių šiuos dalykus lavinančių pratimų, kuriuos galima atlikti sporto salėje?

4. Taip pat norėčiau pagerinti savo laikyseną (kad nebūtų susikūprinimo ir panašiai).

5. Jeigu kas nors turit dar kokių patarimų, nebūtinai susijusių su tomis keturiomis problemomis, tai irgi parašykit

Front242 yra offline   Reply With Quote
Seni 03-07-2011, 02:54 PM   #2 (permalink)
Patyręs Senbūvis

Myndioha's Avatar

Registracijos Data: Jul 2010
Žinutės: 630
Padėkojai: 26
Tau: 148 padėkos(-ų) 79 įrašuose(-ų)
Tau patarė patylėti: 15 kartus(-ų) 13 įrašuose(-ų)
Myndioha is on a distinguished road
Įprastinis

Kad svorio priaugt reikia valgyt ne ka nori, o ka reikia ir kiek reikia
Rezultato nebus kol nepradesi sportuot su laisvaisiais svoriais.
Greit padusti, nes esi netreniruota visiskai.
Tikrai neuzdesi ant norimos vietos riabalu, bet gal kazkiek eitu padidint krutine raumens saskaita, jaigu visiskai jau toks mazas riebalo sluoksnis.

Vienu zodziu skaityk foruma.
P.S. Daugiau Fanda patars, gal

Myndioha yra offline   Reply With Quote
Seni 03-07-2011, 07:38 PM   #3 (permalink)
Forumo Senolis

hitokiri's Avatar

Registracijos Data: Mar 2007
Žinutės: 5,798
Padėkojai: 298
Tau: 231 padėkos(-ų) 204 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 26
Tau patarė patylėti: 38 kartus(-ų) 32 įrašuose(-ų)
hitokiri is on a distinguished road
Įprastinis

kaip manai, pramush eur/usd 1.4 i virsu?

Seni 03-07-2011, 07:41 PM   #4 (permalink)
Forumo Senolis

hitokiri's Avatar

Įprastinis

Citata:
Originaliai Išsiųstas Front242 Peržiūrėti Žinutę
Sveiki,

norėčiau pasidalint su jumis savo situacija ir susilaukt kokių patarimų ar šiaip pasvarstymų. Sporte esu visiška naujokė, pradėjau prieš mėnesį, nes draugė pasiūlė kartu su ja lankyti treniruoklių salę. Mano pagrindinis tikslas tada buvo atsipalaiduoti nuo protinio darbo (studijuoju sunkų mokslą, kur būtini kuo geresni rezultatai). Šitą tikslą puikiai pasiekiau, nulipus nuo elipsinio treniruoklio nebelikdavo nervinės įtampos, labai pagerėjo nuotaika

O čia mano dabartiniai norai ir neaiškumai:

1. Man 24 metai. Esu labai liekna ir smulki. Mano ūgis 164cm, o svoris 43 kg . Tokia liekna buvau visada iš prigimties, galiu valgyt ką noriu ir niekas nesikeičia. Mama sako, kad iš jos tą paveldėjau. Visai neturiu riebalų ant pečių, krūtinės, nu gal šiek tiek turiu ant užpakaliuko, nes jis gražios formos (ne plokščias). Va mano apimtys:
Krūtinė 77 cm
Liemuo 62 cm (toks neproporcingai didelis dėl to, kad jo raumenys labai netreniruoti, neišeina net padaryti atsilenkimo)
Klubai 88 cm
Tai norėčiau daugiau riebalų ant krūtinės, kad gražiau atrodytų ir būtų patogiau, nes dabar krūtys labai skausmingos, kai jų nesaugo joks riebalų sluoksnis . Iš kažkokio bendro išsilavinimo žinau, jog negalima numesti ar priaugti riebalų prie vienos kūno vietos, bet gal labiau patyrę žmonės žinos, kaip bent kiek priartėti prie šio tikslo. Norėčiau kaip nors suderinti tuos du dalykus, daugiau riebalų ir tvirtas, grakštus kūnas.

2. Dar norėčiau sužinoti, kaip taisyklingai kvėpuoti treniruojantis ant elipsinio treniruoklio, nes labai greit uždūstu. Spėju, kad turbūt kvėpuoju netaisyklingai.

3. Taip pat turiu tokį įgimtą sutrikimą, kurio vienas iš požymių moksliškai apibūdinamas taip:
- Grubūs, blogai koordinuoti, nerangūs judesiai ar gestai. Motorika mažiau išsivysčiusi, nerangi, „sustabarėjusi".
Taip aprašoma moksliškai, tai nežinau, ar įsivaizduojat. Iš mano patirties, tai man šitas pasireiškė tuo, kad mokykloj, kad ir kaip besistengdavau, iš kūno kultūros gaudavau mažiausius teigiamus pažymius (ir tai tik iš gailesčio). Dar mokykloj būdavo aerobika, kur reikėjo greit suvokti, kokius judesius atlieka trenerė, ir patiems iškart tokius atlikti, to visiškai nesugebėjau. Na o šiais laikais problema pasireiškia tuo, kad šiaip jaučiuosi labai nerangi, ir dar kai neseniai sirgau bronchitu, man paskyrė kineziterapiją - kvėpavimo pratimus (reikėjo koordinuoti keletą kūno judesių vieną su kitu ir dar su kvėpavimu), tai sunkiai pavyko juos daryti. Ai dar ant bėgimo takelio spėju, kad nieko nepavyktų, pajusčiau, kaip žemė slysta iš po kojų, ir nukrisčiau
Tikiuosi, kad supratot, kas per problema. O mano tikslas yra jos atsikratyti - panaikinti nerangumą, pagerinti koordinaciją ir stambiąją motoriką. Ką galėtumėt patarti man šiuo klausimu? Gal yra kokių šiuos dalykus lavinančių pratimų, kuriuos galima atlikti sporto salėje?

4. Taip pat norėčiau pagerinti savo laikyseną (kad nebūtų susikūprinimo ir panašiai).

5. Jeigu kas nors turit dar kokių patarimų, nebūtinai susijusių su tomis keturiomis problemomis, tai irgi parašykit
motorika pagerinti reikia paprasciausiai judant tokius kaip pasakyti, quick judesius, pvz sokinejimas per virvute
geri dar motorikai pratimai, su teniso kamuoliuku, metyt Ji i siena ar i zeme ir gaudyt
siaip ka nors gaudyt judanti pazeme butu labai geras pratimas motorikai, bet cia labai daug darbo reikia

Seni 03-07-2011, 08:30 PM   #5 (permalink)
Narys

Leeloo's Avatar

Registracijos Data: Mar 2011
Žinutės: 45
Padėkojai: 3
Tau: 4 padėkos(-ų) 4 įrašuose(-ų)
Leeloo is on a distinguished road
Įprastinis

Citata:
Originaliai Išsiųstas hitokiri Peržiūrėti Žinutę
kaip manai, pramush eur/usd 1.4 i virsu?
Tai kad jau pramuse, bet bouncino atgal pries pora h.

Leeloo yra offline   Reply With Quote
Seni 03-07-2011, 08:34 PM   #6 (permalink)
Moderator

Registracijos Data: Apr 2007
Žinutės: 6,488
Padėkojai: 47
Tau: 231 padėkos(-ų) 171 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 5
Tau patarė patylėti: 15 kartus(-ų) 14 įrašuose(-ų)
TaroKong is an unknown quantity at this point
Įprastinis

hitokiri, cia tavo zmona?

TaroKong yra offline   Reply With Quote
Seni 03-07-2011, 08:38 PM   #7 (permalink)
Forumo Senolis

hitokiri's Avatar

Įprastinis

Citata:
Originaliai Išsiųstas Leeloo Peržiūrėti Žinutę
Tai kad jau pramuse, bet bouncino atgal pries pora h.
nu kaip pramuse, 14030 turbut max buvo, tai toks ir pramusimas jei iskart daba pakrito iki 13960

Seni 03-07-2011, 08:39 PM   #8 (permalink)
Forumo Senolis

hitokiri's Avatar

Įprastinis

Citata:
Originaliai Išsiųstas TaroKong Peržiūrėti Žinutę
hitokiri, cia tavo zmona?
nop;d bet Ji kalba protingai;d tai jau susidomejau;d

Jimmy (03-09-2011)
Seni 03-17-2011, 03:06 PM   #9 (permalink)
Moderator

extremasss's Avatar

Registracijos Data: Feb 2006
Vieta: Kaunas
Žinutės: 3,232
Padėkojai: 19
Tau: 54 padėkos(-ų) 32 įrašuose(-ų)
Tau patarė patylėti: 3 kartus(-ų) 3 įrašuose(-ų)
extremasss is on a distinguished road
Siųsti žinutę per Skype™ kam extremasss
Įprastinis

del to kudumo tai siulyciau isityrt skydliaukia speju ten bus problema.
kaip tai sprest cia vel prie kudumo,ait i sale sportuot valgyt nu ir tt cia su treneriu manau kazkiek galima butu pasprest sita dalyka.
kas del to grubumo ir motorikos jau hitokiri kazka patare dar prideciau ivairius pratempimus lankstumo pratimus nu ir plius paciu pratimu atlikomo technika treniruokliu saleje reik ziet zodziu yra ka veikt su tavim

extremasss yra offline   Reply With Quote
Seni 01-04-2012, 01:33 AM   #10 (permalink)
Narys

Registracijos Data: Aug 2007
Vieta: Siauliai
Žinutės: 34
Padėkojai: 1
Tau: 1 padėka 1 įraše
Egle is on a distinguished road
Įprastinis

Citata:
Originaliai Išsiųstas extremasss Peržiūrėti Žinutę
kas del to grubumo ir motorikos jau hitokiri kazka patare dar prideciau ivairius pratempimus lankstumo pratimus nu ir plius paciu pratimu atlikomo technika treniruokliu saleje reik ziet zodziu yra ka veikt su tavim
o kazkokie papildai, tam tikras maistas, riebalai ar pan. negali prisideti prie teigiamu pokyciu? gal ir kazkokiu medziagu nepakankamume slypi motorikos sutrikimai?

Egle yra offline   Reply With Quote
Atsakyti

Thread Tools
Display Modes

Žinučių Siuntimo Taisyklės