![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Aone Mass Gainer 30 Gym pack...
|
Aone COMPLEX 5...
|
Aone L-Carnitine Concentrate...
|
Aone GLN Peptide 250 kaps...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Naujokas
Registracijos Data: Mar 2011
Žinutės: 1
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Sveiki, norėčiau pasidalint su jumis savo situacija ir susilaukt kokių patarimų ar šiaip pasvarstymų. Sporte esu visiška naujokė, pradėjau prieš mėnesį, nes draugė pasiūlė kartu su ja lankyti treniruoklių salę. Mano pagrindinis tikslas tada buvo atsipalaiduoti nuo protinio darbo (studijuoju sunkų mokslą, kur būtini kuo geresni rezultatai). Šitą tikslą puikiai pasiekiau, nulipus nuo elipsinio treniruoklio nebelikdavo nervinės įtampos, labai pagerėjo nuotaika ![]() O čia mano dabartiniai norai ir neaiškumai: 1. Man 24 metai. Esu labai liekna ir smulki. Mano ūgis 164cm, o svoris 43 kg . Tokia liekna buvau visada iš prigimties, galiu valgyt ką noriu ir niekas nesikeičia. Mama sako, kad iš jos tą paveldėjau. Visai neturiu riebalų ant pečių, krūtinės, nu gal šiek tiek turiu ant užpakaliuko, nes jis gražios formos (ne plokščias). Va mano apimtys:Krūtinė 77 cm Liemuo 62 cm (toks neproporcingai didelis dėl to, kad jo raumenys labai netreniruoti, neišeina net padaryti atsilenkimo) Klubai 88 cm Tai norėčiau daugiau riebalų ant krūtinės, kad gražiau atrodytų ir būtų patogiau, nes dabar krūtys labai skausmingos, kai jų nesaugo joks riebalų sluoksnis . Iš kažkokio bendro išsilavinimo žinau, jog negalima numesti ar priaugti riebalų prie vienos kūno vietos, bet gal labiau patyrę žmonės žinos, kaip bent kiek priartėti prie šio tikslo. Norėčiau kaip nors suderinti tuos du dalykus, daugiau riebalų ir tvirtas, grakštus kūnas.2. Dar norėčiau sužinoti, kaip taisyklingai kvėpuoti treniruojantis ant elipsinio treniruoklio, nes labai greit uždūstu. Spėju, kad turbūt kvėpuoju netaisyklingai. 3. Taip pat turiu tokį įgimtą sutrikimą, kurio vienas iš požymių moksliškai apibūdinamas taip: - Grubūs, blogai koordinuoti, nerangūs judesiai ar gestai. Motorika mažiau išsivysčiusi, nerangi, „sustabarėjusi". Taip aprašoma moksliškai, tai nežinau, ar įsivaizduojat. Iš mano patirties, tai man šitas pasireiškė tuo, kad mokykloj, kad ir kaip besistengdavau, iš kūno kultūros gaudavau mažiausius teigiamus pažymius (ir tai tik iš gailesčio). Dar mokykloj būdavo aerobika, kur reikėjo greit suvokti, kokius judesius atlieka trenerė, ir patiems iškart tokius atlikti, to visiškai nesugebėjau. Na o šiais laikais problema pasireiškia tuo, kad šiaip jaučiuosi labai nerangi, ir dar kai neseniai sirgau bronchitu, man paskyrė kineziterapiją - kvėpavimo pratimus (reikėjo koordinuoti keletą kūno judesių vieną su kitu ir dar su kvėpavimu), tai sunkiai pavyko juos daryti. Ai dar ant bėgimo takelio spėju, kad nieko nepavyktų, pajusčiau, kaip žemė slysta iš po kojų, ir nukrisčiau ![]() Tikiuosi, kad supratot, kas per problema. O mano tikslas yra jos atsikratyti - panaikinti nerangumą, pagerinti koordinaciją ir stambiąją motoriką. Ką galėtumėt patarti man šiuo klausimu? Gal yra kokių šiuos dalykus lavinančių pratimų, kuriuos galima atlikti sporto salėje? 4. Taip pat norėčiau pagerinti savo laikyseną (kad nebūtų susikūprinimo ir panašiai). 5. Jeigu kas nors turit dar kokių patarimų, nebūtinai susijusių su tomis keturiomis problemomis, tai irgi parašykit |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Patyręs Senbūvis
Registracijos Data: Jul 2010
Žinutės: 630
Padėkojai: 26
Tau: 148 padėkos(-ų) 79 įrašuose(-ų)
Tau patarė patylėti: 15 kartus(-ų) 13 įrašuose(-ų)
![]() |
Kad svorio priaugt reikia valgyt ne ka nori, o ka reikia ir kiek reikia ![]() Rezultato nebus kol nepradesi sportuot su laisvaisiais svoriais. Greit padusti, nes esi netreniruota visiskai. Tikrai neuzdesi ant norimos vietos riabalu, bet gal kazkiek eitu padidint krutine raumens saskaita, jaigu visiskai jau toks mazas riebalo sluoksnis. Vienu zodziu skaityk foruma. P.S. Daugiau Fanda patars, gal
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Forumo Senolis
Registracijos Data: Mar 2007
Žinutės: 5,798
Padėkojai: 298
Tau: 231 padėkos(-ų) 204 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 26
Tau patarė patylėti: 38 kartus(-ų) 32 įrašuose(-ų)
![]() |
kaip manai, pramush eur/usd 1.4 i virsu?
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Forumo Senolis
![]() |
Citata:
geri dar motorikai pratimai, su teniso kamuoliuku, metyt Ji i siena ar i zeme ir gaudyt siaip ka nors gaudyt judanti pazeme butu labai geras pratimas motorikai, bet cia labai daug darbo reikia
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Forumo Senolis
![]() |
nu kaip pramuse, 14030 turbut max buvo, tai toks ir pramusimas jei iskart daba pakrito iki 13960
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Forumo Senolis
![]() |
nop;d bet Ji kalba protingai;d tai jau susidomejau;d
|
| Šie Vartotojai Tau hitokiri Padėkojo Už Šį Naudingą Įrašą: | Jimmy (03-09-2011) |
|
|
#9 (permalink) |
|
Moderator
|
del to kudumo tai siulyciau isityrt skydliaukia speju ten bus problema. kaip tai sprest cia vel prie kudumo,ait i sale sportuot valgyt nu ir tt cia su treneriu manau kazkiek galima butu pasprest sita dalyka. kas del to grubumo ir motorikos jau hitokiri kazka patare dar prideciau ivairius pratempimus lankstumo pratimus nu ir plius paciu pratimu atlikomo technika treniruokliu saleje reik ziet zodziu yra ka veikt su tavim
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Narys
Registracijos Data: Aug 2007
Vieta: Siauliai
Žinutės: 34
Padėkojai: 1
Tau: 1 padėka 1 įraše
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Citata:
|
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|