![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Dymatize L-Carnitine Xtreme...
|
Akuna Alveo...
|
Dymatize Meth-X 100 kaps (50...
|
Aone Stamimax Amino Energy...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Naujokas
Registracijos Data: Jan 2009
Žinutės: 19
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Sveiki! Mano treniruociu tikslas - uzriesti subiniuka, ir sustangrinti pilvuka, suplonint liemeni Pratimai - pritupimai su stanga, (svoris tikrai neblogas, paskutinius pakarojimus vos padarau) kick back'ai su svoriais. Dienas susiskirsciau taip - pirmadieni ir penktadieni treniruoju uzpakali, o pvz treciadieni - pilva, liemeni... Kaip manot, ar gerai taip...? taip suskirsciau, nes galvoju po pirmadienio terniruotes raumenis reikia maitint ( geriu cytogen hyper mass 5000) tai treciadieni lyg jau galima ir pilva daryt, kurio nereikia maitint nelabai suprantu is tikruju kaip cia geriau padarius, baisu kad liemuo, pilvas kaip tik sustores, o uzpakalis taip ir liks koks yra prasyciau labai nesijuokt ir laukiu naudingu patarimu!
Last edited by sraige; 09-30-2011 at 12:33 PM. |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Narys
Registracijos Data: Apr 2010
Vieta: Vilnius
Žinutės: 82
Padėkojai: 1
Tau: 1 padėka 1 įraše
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Citata:
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Banned
Registracijos Data: Oct 2006
Vieta: Sun City
Žinutės: 6,375
Padėkojai: 105
Tau: 162 padėkos(-ų) 131 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 14
Tau patarė patylėti: 108 kartus(-ų) 94 įrašuose(-ų)
![]() |
Tokiuose situacijose yra tik 2 keliai arba sportuoji normaliai arba nesportuoji... cia ka tu planuoji daryt nesamone yra ir tiek... sportas, gera mityba duos rezultatus, akcentuotis niekur nereikia kolkas tikrai... ir tas gaineris kur geri tinkamas tik po treniruotes, visais kitais atvejais reiktu ypac vengt paprastuju angliavandeniu, kuriu ten pilna...
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Forumo Vilkas
Registracijos Data: Jun 2008
Žinutės: 2,050
Padėkojai: 40
Tau: 143 padėkos(-ų) 87 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 24
Tau patarė patylėti: 27 kartus(-ų) 22 įrašuose(-ų)
![]() |
Citata:
nusisikt man kokios programos, neturiu as programos ir man jos nereikia... man viena kasio trenke per savaite ir varzybos, kuriu diena dazniausiai keiciasi... nzn nakti miegosiu ar ne, nzn savaitgali gersiu ar ne, o gal isleksiu koki futbola palost su chebra... visa sita man svarbiau uz stangine, i stangine nueisiu tada kai bus laiko. Bet del visko klauskit, profesionaliai patarsiu ka reikia daryt
|
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|