![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Dymatize Liquid L-Carnitine...
|
Dymatize Plaktuvė 700 ml...
|
Aone Cell Max...
|
Dymatize Super Mass Gainer...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Naujokas
Registracijos Data: Dec 2006
Žinutės: 4
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Sveiki naujieji nariai ir senbuviai, Dziaugiuosi prisijungusi. O ta padariau ne siaip sau, todel, kad visada domejausi sportu ir pati bandau tureti ne tik teoriniu ziniu :) Sritis, kuri mane domina ir noreciau suzinoti daugiau - kalanetika. Teko pries pora metu pabuvoti keletoje tokiu treniruociu - padare nemenka ispudi ir paliko dideli susidomejima. Jei klausite, kodel nelankiau toliau - tiesiog, nebegyvenau Lietuvoje. Nesiekiu numesti svorio ir nesijauciu perdaug silpna - paprašciausiai man TAI patiko! :) Tad tie, kurie susidure ir galetu papasakoti daugiau nei imanoma rasti paieskos budu internete :) - brukstelkite ir diskutuokime. |
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Patyręs Senbūvis
Registracijos Data: Jan 2006
Žinutės: 590
![]() |
Aha, ir man idomu pasidare =]
I train for myself, therefore I give it all I got! You have been banned for the following reason: asmeniskumai Date the ban will be lifted: 02-01-2009, 04:00 PM Thank you extremASS.... NOT
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Naujokas
Registracijos Data: Nov 2006
Žinutės: 11
![]() |
tiksliai nzn, bet tai specifiniai tempimo pratimai, pvz. spadziant pirstus treniruojama krutine ar pan. Zinau, kad mano mieste esanciam sporto klube kalanetika yra kartu su joga, tai tikriausiai tai kazkiek panasus dalykai. Kiek turiu pazystamu, kas lanke, tai atsiliepimai geri, bet sakau, per daug nesidomejau kas ten per daiktas.
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Naujokas
Registracijos Data: Dec 2006
Žinutės: 4
![]() |
Privertete smagiai sypteleti, vyrai. Ka gi, savatgali islekiu i medziokle, tad pirmadieni butiniausiai pasidalinsiu visa informacija, kuria pati zinau. Gero laisvadienio ;) |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|