![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Aone Whey Pro Anabol shake...
|
Aone Creatine...
|
Aone L-Carnitine Concentrate...
|
Dymatize GABA 111 g (37...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Narys
Registracijos Data: Jun 2007
Žinutės: 31
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Sveiki, zinau, ka pasakysite tokiu temu buvo daug ir galetum pasiskaityt.. As skaiciau, bet nieko kas tiktu man neradau. Gal but blogai ieskojai. Todel labai prasau man padeti. Noriu, kad patartumete kokius pratimus daryti namu salygomis ir koki maista geriausiai valgyti norint suliekneti. Esu lankius praeitais metais sporto kulba, beveik metus, taciau jis nedave lb didelios naudos, nes nebuvau sureagulevusi mitybos. Man 15, todel maisto atzvilgiu nenoriu badauti, ligu tikrai nereikia. Tad, jei rasit laisva minutele, patarkit. Is anksto dekoju
|
||
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Užkietėjęs Senbūvis
|
na as daug nepatarsiu bet zinau tik viena reikia sureguliuoti mityba ir daug judeti geriau net greitai judeti sportuoti ir negaileti tam jegu vnz deginti sukaupta turta pasiskaityk temas mityba ten daug info apie maista koks jis turi buti ir kaip ji kada ir kokiais kiekiais vartoti o daugiau tau padetu Vittel ji tikrai zino paslatis kaip istirpdyti ta svori
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senbūvis
Registracijos Data: Feb 2007
Žinutės: 308
Tau: 5 padėkos(-ų) 2 įrašuose(-ų)
![]() |
valgyk kas 3 valandas , pabandyk sumazinti angliavandeniu kieki iki minimumo ( palaipsniui ) , nebijok riebalu , baltymai turi tapti pagrindiniu tavo maistu. 1 diena i savaite valgyk angliavandneiu kiek lenda kad atstatytum glikogeno keiki raumenyse/kepenyse . Begiok rytais ar tai vakarais , pradek nuo nedideles fizines apkrovos.
|
|
#4 (permalink) |
|
Narys
Registracijos Data: Jun 2007
Žinutės: 31
![]() |
O pvz buna ivairus tempimo pratimai? Ar jie efektyvus ? Aciu visiems uz patarimus, jie man tikrai lb vertingi
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Užkietėjęs Senbūvis
Registracijos Data: Aug 2007
Vieta: Mozambikas
Žinutės: 1,278
Padėkojai: 3
![]() |
nu be mitybos manau ,jokie pratimai nebus per daug naudingi ...kad ir cukrus ,greit neistirpsi
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|