![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Aone Arginine Caps 120 kaps...
|
PEAK HMB...
|
Dymatize Mega Gainer 3,6 kg...
|
Aone Extrapep HD 600g...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Dalyvis
Registracijos Data: Jan 2011
Vieta: Aukštaitija
Žinutės: 120
Padėkojai: 9
Tau: 9 padėkos(-ų) 7 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 1
Tau patarė patylėti: 6 kartus(-ų) 3 įrašuose(-ų)
![]() |
Pas mane kreivas stuburas, esu gana aukštas, pastebėjau jog darant pratimus skauda kairy petį bei kelio girnelę, tikriausiai tai bus susiję su netaisyklingu pratimų atlikimu, kaip tobulint be trenerio žiūrėt į veidrodį? Ir norėčiau kokių pratimų namų salygom kad parekomenduotumėt išsitiesint, vasara stengsiuosi daryt prisitraukimus, dar lankstaus su db, tą kur ant suoliuko darau vieną koja pasirėmęs, ką nors daugiau ačiū. |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Narys
|
Pries sporta padaryk apsilima gera pirma . O del peties tai man taspats turiu skausma jau kokie metai ir nznw ka daryt o del stuburo tai patariu saugotis labiau ir tiek ir palauk is profesionalu gal kas parasys
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Dalyvis
![]() |
Jau kuris laikas stengiuosi daryti begimą, šuoliukus su šokdyne apšilimui, gerai būtų dar ką prijungti, aš pamaniau kad tie skausmai kaip nors susiję su tuo stuburu, kad aš kreivas visas ir dėl to tie pratimai nesigauna kas išaukia skausmus.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Narys
|
Nu as nezinau bet man atrodo tau reiktu stubura dabar varyt su savo svoriu tarkim Low Back stiprink stenkis tiesiai nugara laikyt bus nepatogu bet reike jei nori o siaip tai reike kad koks rimtass dede cia apsilankytu . ![]() parasytu placiau .
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Dalyvis
![]() |
Prie kompo monitoriaus kampe koki stickeri pasikabinsiu kad nepamirščiau, nes čia kai įgriūnu į fotelį praleidžiu daug savo laiko.
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Patyręs Dalyvis
Registracijos Data: Dec 2007
Vieta: Siauliai
Žinutės: 187
Padėkojai: 6
Tau: 9 padėkos(-ų) 6 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 16
Tau patarė patylėti: 1 kartą 1 įraše
![]() |
tu bijai pas gydytoja nuejt, gedyjies kazko? ar lauki kol kojas suparalizuos ir nebepaeisi?
|
| Šie Vartotojai Tau Nebijau Padėkojo Už Šį Naudingą Įrašą: | svetys (05-03-2011) |
|
|
#8 (permalink) |
|
Dalyvis
![]() |
Jau svarsčiau apie tai, kiek ten sako 4 nemokamas trenkes išrašo? Ar galima pasirinkt laiką kada, gal kas žinot? |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Patyręs Dalyvis
Registracijos Data: Dec 2007
Vieta: Siauliai
Žinutės: 187
Padėkojai: 6
Tau: 9 padėkos(-ų) 6 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 16
Tau patarė patylėti: 1 kartą 1 įraše
![]() |
uz viska gyvenime reikia moket. ateis laikas suprasi pats tai... skambink konkreciam gydytojui ir tarkis, uz tave niekas nieko nedarys..
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|