![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Aone COMPLEX 5...
|
Aone Stamimax Amino Energy...
|
Dymatize Elite Gourmet 2,3 kg...
|
Dymatize BCAA Complex 2200...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Naujokas
Registracijos Data: Aug 2011
Žinutės: 6
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Sveiki, siandien pradejau sportuoti, sveriu 111kg ugis 188, mano tikslas sverti 90kg, turiu mitybos plana su kuriuo praeitais metais per 4 menesius numeciau apie 25kg~ , taciau del didelio apsileidimo beveik visas svoris buvo ataugtas Paprasiau trenerio kad sudarytu programa, taciau mano nuomone su tokia programa pasidarysiu sau tik blogiau, apie sporta galima sakyti nieko neraukiu , programoje yra visokios mirties traukos, daug pratimu su hanteliais , stangom, nors treneris ir parode kaip juos daryti, vistiek jauciu kad ju as nepadarau taip kaip reikia. Ta programa gal ir pravers ateityje kai bus siekiami siektiek kitokie rezultatai, nei svorio metimas. Taigi gal kas galetu padeti susidaryti programa 4 dienoms per savaite? buciau labai dekingas
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Patyręs Senbūvis
Registracijos Data: Jul 2010
Žinutės: 630
Padėkojai: 26
Tau: 148 padėkos(-ų) 79 įrašuose(-ų)
Tau patarė patylėti: 15 kartus(-ų) 13 įrašuose(-ų)
![]() |
Citata:
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senbūvis
Registracijos Data: Aug 2009
Vieta: Kaunas
Žinutės: 391
Padėkojai: 0
Tau: 23 padėkos(-ų) 19 įrašuose(-ų)
Tau patarė patylėti: 1 kartą 1 įraše
![]() |
man irgi nesueina galai jeigu esi zalias ir jau sprendi kad ji ne tau, Pirma pavaryk maziasiai men su ta programa + mityba ir ziurek kokie rezultatai
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|