![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Aone Stamimax Energy 1200g...
|
Dymatize Glutamine powder 300...
|
Aone Carnitine Extracaps 60...
|
Aone Tribulus Forte 120 kaps...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Naujokas
Registracijos Data: Nov 2011
Žinutės: 1
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Sveiki visi. Man yra 16 metų esu 188cm ūgio, bet sveriu vos ~57kg. Esu žiauriai liesas riešus savo apimu su nykščiu ir mažuoju pirštu. Nežinau dėl ko tik tiek tesveriu, valgau tikrai gan normaliai. Visada valgau pusryčius, pietus ir vakarienę. Pusryčiams dažniausiai valgau košes ( ryžių, grikių, dar ten kažkokią penkių grudų ) pietums dažniausiai sriubos ar kokį kepsnį. Bet svoris visai neauga. Tėvas sakė jis ir buvo labai smulkus iki kokios 10kl, bet po to sustambėjo, o aš dabar ir einu į 10kl. bet jokio stambėjimo dar nejaučiu. Dabar pradėjau galvoti jog laikas būtų sutvirtėti, bet kadangi gyvenu mažame miestelyje pas mus nėra treniruočių salės, na yra tik mokykloje maža salė. Bet man prieš pora metų širdies daktarė neleido kilnoti štangų, nes turiu problemų su širdimi ir sakė kai kilnoji štangą man kažkiek tai kraujo grįžta atgal į širdį. Tai prieš pora dienų pradėjau namie daryti atsispaudimus ir atsilenkimus. Tai man reikia jūsų patarimų kaip man priaugti svorio, gal kokius specialius papildus rekomenduotumėt ar dar ką, ar man tie atsispaudimai/atsilenkimai padės. Na žodžiu kokių turite patarimų prašau pasidalinti, nes išties manau laikas būtų biški sustiprėt.
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Narys
Registracijos Data: Apr 2010
Vieta: Vilnius
Žinutės: 82
Padėkojai: 1
Tau: 1 padėka 1 įraše
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Maistas maistas ir dar karta maistas. Suvartok daug daugiau kaloriju negu dabar. Valgyk 6 kartus per diena,ir ne sriubytes visokias,o mesa,grudus,varske,zuvi,kiausinius. Atsispaudimus gali daryt,prisitraukimus ant turniko ir pan
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|