![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Aone L-Carnitine Concentrate...
|
Aone BCAA Aminos 500 kaps....
|
PEAK HMB...
|
Dymatize Meth-X 100 kaps (50...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Naujokas
Registracijos Data: Feb 2012
Žinutės: 2
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Sveiki, man yra 21 metai, sveriu 75-76kg, o ūgis ~1.68m. Sportavau nuo 18m iki 20 su vasarinėm pertraukom. Svoris buvo 60-62kg. Buvo ir raumenuko ir figūra šiokia tokia, ir "Six pack'as" . Daugiau dėmesio skyriau nugarai, pečiams, kojoms. Ir metus sportą vos metam man priaugo tie ~13-15kg. Nusprendžiau vėl keliauti sporto salės link. Jaučiasi dar, kad kažkas yra, iš nugaros ta forma dar kažkiek išlikus ir rankos neblogai atrodo, bet problema tame, kad išaugo "alaus pilvas" ar kaip ji pavadint ir krūtinė kažkaip netaip atrodo. Ir dabar galvoju gal dažniau pasportuoti, kad jis greičiau pranyktų ar veltui varginsiu raumenis? Užteks I,III,V. Ar keliaut visa savaitę? Žinau, kad reikia mitybą tvarkyt, bet aš labai išrankus maistui ir net bijau pagalvot apie tai. Stebuklų nesitikiu, bent kažkokio minimalaus pokyčio. Bučiau dėkingas už bet kokį patarimą.
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Forumo Vilkas
Registracijos Data: Jun 2008
Žinutės: 2,050
Padėkojai: 40
Tau: 143 padėkos(-ų) 87 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 24
Tau patarė patylėti: 27 kartus(-ų) 22 įrašuose(-ų)
![]() |
Be mitybos keitimo bus minimalus, bet tik minimalus.
nusisikt man kokios programos, neturiu as programos ir man jos nereikia... man viena kasio trenke per savaite ir varzybos, kuriu diena dazniausiai keiciasi... nzn nakti miegosiu ar ne, nzn savaitgali gersiu ar ne, o gal isleksiu koki futbola palost su chebra... visa sita man svarbiau uz stangine, i stangine nueisiu tada kai bus laiko. Bet del visko klauskit, profesionaliai patarsiu ka reikia daryt
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Naujokas
Registracijos Data: Feb 2012
Žinutės: 2
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Aš tą suprantu. Man tik įdomu ka sportuojant daryt kitaip. Ar tiesiog sportuot ir jis laikui bėgant pranyks, aišku ne po savaitės...
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Patyręs Senbūvis
Registracijos Data: Feb 2009
Vieta: Kaime (Kaunas)
Žinutės: 682
Tau: 14 padėkos(-ų) 14 įrašuose(-ų)
Tau patarė patylėti: 1 kartą 1 įraše
![]() |
Kardio, degina kalorijas, taip naudos tavo riebalus, bet aisku jei suvalgysi maziau nei reikia.
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|