![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Aone Joint Flex 60 kaps....
|
Aone Stamimax Amino Energy...
|
Dymatize CLA 90 kaps (90...
|
Aone Extrapep HD 250g...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Naujokas
|
cia matau daug temu prikurta..nesuprasi cia kur kas gereu parashes kur kas shiaip ant duros , krc yra tokia problema , sportuoju nesenai.... noriu priaugt svoriu ir panashiai...draugai lb kisha man anabolika kazkoki...deka ar kaip jis ten... noriu paklaust , kokia paprasta programa yra pradedanciam , mazdaug kiek kartu per savaite sportuot , mazdaug kiek laiko turi trukt treniruote , ir ar galima treniruot pavyzdiui krutines virshutinius ir apatinius raumenis tos pachios treniruotes metu ...
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Naujokas
|
ir dar vienas klausimukas , kaip sakiau esu pradedantis , tai kazkaip dar nesinori begti i sporto kluba , uzsipirkti abonenta pusei metu ir po menese suprasti kad neturiu tam laiko , arba kad nu nepatinka man ir viskas...pradziai norecaiu suzhinot gal kas zinot kokiu shtanginiu vilniui , nu kaip buna ten mokyklose visokiuose ten uz 20-40 lituku menesiui ileidzia )) manau kaip pradziai normaliai butu , o paskui jau galima ir rimciau uzsiimt jei neatbaidys
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Narys
|
gali ir visus jei full body programa, gali kokius pora jei splitus, uztenka, jei itelpi i 45min yra geriausia programa, veliau pradeda ten kazkas kauptis kas nera gerai be apsilimo vienos valandos turetu pilnai uztekt, sakau jei turi laiko paskaitinek foruma daugaiu ir daug geros info gausi
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Naujokas
|
na full body (kaip supratau cia su kojom su viskuo) tai gal ne , kolkas gal uztex ant virshutines kuno dalies , ten nugara, peciai , krutine , tricas bicas , nu supratai ka turiu omeny , as skaiciau ten kelias temas , ten su tais pavadinimais mandrais man dar nelabai dashunta kas ka reishkia , o dar buvo kazkada buvau rades acimenu toki page kur nupieshtas kunas yra , ir ten ant kokio raumens paspaudi , parodo kokie pratimai treniruoja , gal kas turit kurnors fovorituose kanors panashaus , numeskit linka nes dbr as nueinu ten i tokios kolegijos sale , tai ten bishki juokinga , yra shtanga su suoliuku , poto tox pridmetas traukt i apacia svorius , dar ten keli xanteliai ....
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Patyręs Senbūvis
|
[url]http://www.bodybuilding.lt/modules/PunBB/viewtopic.php?id=2749[/url] cia baziniai pratimai ir kaip juos atlikti o siap kojom vistiek siuliciau usiimti nes kitaip menkas progresas bus ir likusio kuno daliu
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|