![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
PEAK Fenuplast...
|
Dymatize Elite Mass 4,5 kg...
|
Aone Mass Gainer 30 1500g...
|
Aone Whey Aminos Ultra Tabs...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Narys
Registracijos Data: May 2007
Žinutės: 46
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Sveiki, man galima sakyt 16 metų. Mano ūgis 186 cm., svoris 75 kg. Sportuoju, lankau krepšinį ir t.t., puikiai sekasi tik dabar porą savaičių nesportavau. Taigi susidūriau su keletą problemų, ir tikiuosi, kad padėsit man jas išspręsti. 1. Pilvas. Jam darau pratimus po treniruočių (nevisada), bet šiaip jis tikrai tvirtas, tačiau (tikiuosi mane suprasti) "visiškai neryškus". Turiu omeny, kartais atrodo, kad ten išvis nėra jokių raumenų... Reiktų pagalbos ir patarimų kaip jį išryškint, kad atrodytų tikrai puikiai. 2. Rankos ir krūtines raumenys. Kaip sakiau, žaidžiu krepšinį, ir man nereikia "plačių", didelės apimties "bicų", tačiau man reikia, kad jos būtų "ryškios" ir tvirtos. Čia taip pat praverstų jūsų išmanymas ir patarimai. Didelis ačiū iš karto, tikiuosi galėsit pagelbėt... |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Užkietėjęs Senbūvis
Registracijos Data: Mar 2007
Žinutės: 975
Tau: 3 padėkos(-ų) 3 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 1
Tau patarė patylėti: 1 kartą 1 įraše
![]() |
Pirma turi auginti mase jai nori dideliu gabaritu ranku ir krutines, o tada mesti riebalus, kai numesi riebalu daug tada tavo pilvo presas bus ryskus, be to riebalai nesimeta nuo vienos kazkurios kuno vietos, o deginant riebalus is poodzio isdega tolygei visame kune. Aisku vienur greiviau kitur leciau (vizualei atrodo) is tiesu vienur sukaupta daugiau riebalu kitur maziau. Patarciau jai nori 1 ir 2 varijantus tureti tai pradek nuo 2 varianto, o uzbaik 1. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Narys
![]() |
Citata:
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Užkietėjęs Senbūvis
Registracijos Data: Mar 2007
Žinutės: 975
Tau: 3 padėkos(-ų) 3 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 1
Tau patarė patylėti: 1 kartą 1 įraše
![]() |
Nori didesniu apimciu, turi auginti mase (nors ir raumeni augini bet riebaliuko neisvengsi, nebent su steroidais, bet ir riebaliuko bus nors ne tiek daug). Krepsini daugiau skirk kojom o ne rankom, jai planuoji zaisti ir kazka pasiekti.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Narys
![]() |
Kad aš manau ir taip tos masės man užtenka, ir iš dabar turimos kažką daryt, didesnės nenoriu rizikuot darytis. Suprantu, kojom daug maž žinau kas kaip, bet kaip viršutinę dalį sustiprint, tai nelabai (kad būtų efektyvu)...
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Narys
![]() |
Gali paaiškint kas tie "priėimai"? Į baseiną su sauną pavyktų nueit, bet čia kaip, po treniruočių geriau, ar šiaip?
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Narys
![]() |
Gal kas galit ką konkrečiau patarti, ypač dėl pilvo... Aš jau galima sakyt nuo rytojaus pradėčiau, nes reikia kuo greičiau tvirtėt, nes man dabar sezono pabaiga, tai galiu individualiai dirbt.
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|