![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Dymatize Elite Gourmet 2,3 kg...
|
Aone Stamimax Energy 450g...
|
Akuna Alveo...
|
Aone HI - 10 professional...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Naujokas
Registracijos Data: Jun 2007
Žinutės: 5
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Sveiki, man 15. Uzsukau cia tam, kad jusu paklausciau labai svarbaus dalyko. Jau puse metu treniruojuosi su hanteliais ir matau pasiekimus neblogus, bet mano amziuje tie pasiekimai nedideli, nes mano pazystami turi dvigubai didesni bicepsa. As su treniruotemis kazkiek tai gaudaus, i savaite po 5 trefkes padarau. Steroidu, anaboliku, papildu nesiulykit. nes jokiu chemikalu nevartosiu... As noriu priaugti mases i raumenis, nes visi sako, kad esu kudas kaip dviratis... Taigi as teturiu hantelius (1 pora po 5kg o kita po 10kg) Nesilankau sporto klubuose nes nera sansu, neturiu jokiu turniku, taigi prasau parasyti jei kas zino kokia man daryti treniruote... O jei nesunku ir mytyba pasakykit, pvz. Kiausiniu baltymus valgyti zalius ar virtus? Nes man jau geda, nebegaliu niekur viesai but pajury... Bet svoris butu geriausia, kad eitu i raumenys, nes man taip sako, kad rankos kaip katino.. O siaip tai geriausia noriu kad viska idemiai paaiskintumet nes as tu kai kuriu pratimu nesuprantu. labai aciu.
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Patyręs Dalyvis
Registracijos Data: Mar 2007
Žinutės: 238
![]() |
Citata:
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Narys
Registracijos Data: Oct 2006
Vieta: Kaunas
Žinutės: 92
![]() |
Bl a taip sunku paskaityt FORUMA panarsyt per google viska ko reikia rasi jai nerandi reiskias tau sportas tik juokai ir rimtai neko nepasieksi tj net nesistenk klausdamas arba pats paieskok. Nori kad ateitu kas ir paduotu tau viska ant lekstutes. Wa cia iwairiausi pratimai su hanteliais [url]http://www.bodybuilding.com/fun/exercises.php?MainMuscle=&Equip=Dumbbell&Isolation =[/url]
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Patyręs Dalyvis
![]() |
"nenoriu vartot" tai cia jau speju prasides tokie dalykai; turi eit treniruotis, bet pamastai "o kam, as nenoriu" ir tupi toliau pries tv nebent turi tirkai rimta priezasti. + papildai padetu greiciau pasiekt rezultatu
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Narys
Registracijos Data: Oct 2006
Vieta: Kaunas
Žinutės: 92
![]() |
Nu nebutina tie papildai seip su gera mityba pasieksi daugiau nej su papildais ajsku jie padeda bet lengwai galima apseit ir be ju.
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Patyręs Dalyvis
![]() |
"seip su gera mityba pasieksi daugiau nej su papildais" ( y > x ) papildai + gera mityba = rezultatas y gera mityba = rezultatas x kvailai skamba, bet taip geriausiai issireikst galiu
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senbūvis
|
Svoris y raumenis. manau pirmiau ryk kaip arklys. Jaj kudas esi neuzaugs daug lasiniu. O norint iskart i raumenis manau lb ilgai uztruks. biskuti mazink norus ir apsispresk ko tau reikia. Siek tiek lasiniu. Ar but tokiam pat koks db esi
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Užkietėjęs Senbūvis
Žinutės: 975
Tau: 3 padėkos(-ų) 3 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 1