![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Dymatize Liquid L-Carnitine...
|
Dymatize CLA 90 kaps (90...
|
Aone Tribulus Forte 120 kaps...
|
Aone Stamimax Energy 1200g...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Naujokas
Registracijos Data: Oct 2007
Žinutės: 24
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Sveiki visi Esu naujokas šitame man labai patikusiame forume. Kaip matau didelė dauguma iš jūsų esate labiau apsišviete už mane, kadangi sportuoti pradėjau vos prieš keleta mėnesiu. Norėjau pasiklausti ar įmanoma man dar paaugti? Man yra 17 metų, ūgis 167cm. Galbūt vertėtu daryti kokius nors stuburo tempimo pratimus? Apart kačialkes dar pradėjau eiti į baseina (girdėjau jog stuburui gerai). Šiaip galbūt įtakojo tai, kad 3metus rūkiau. Na bet bent dabar mečiau.. Taigi laukiu jūsų atsakymų. Dėkui .
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Patyręs Senbūvis
Registracijos Data: Dec 2006
Žinutės: 666
![]() |
del rukimo nzn ar kenkia augimui o seip zmones iki kokiu 20 metu auga.Tai dar gal ir paaugsi.seip manau nuo zmogaus priklauso, vieni anksciau pasiekia riba kiti veliau..
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senbūvis
Registracijos Data: Jun 2007
Žinutės: 315
Tau: 1 padėka 1 įraše
![]() |
dar max gal 3 cm paaugsi rukymas ir alkoholis stabdo ugi labai, beje plaukimas stuburui nieko gero neduoda kaip ten sako kiti daktarai.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Patyręs Dalyvis
Žinutės: 176
![]() |
gal daktarai geriau zino padeda tai ar ne..
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Naujokas
![]() |
Na reikės ir toliau užsiimti plaukiojimu . Nu aš pilnai suprantu, kad saboniu nebebusiu bet va iki kokiu 175cm paaugt būtų labai gerai. Reik gal bandyt kabėt ant turniko ar dar ką.. Šiaip girdėjau apie kažkokius hormonus augimo, bet ko gero jie turėtu liudnų pasekmių.
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Narys
Registracijos Data: Jul 2007
Žinutės: 88
![]() |
Na va cia keletas budu papildykit jei ko neparasiau.. 1. Kabejimas ant skersinio (geriause su svoriais ant koju) 2.Suoliukai (kiekviena diena, kiek galima daugiau) 3.Miegoti jau 21h (ne atsigulti o jau MIEGOTI) 4.Valgyti morkas ir kiausinius 5. Sveika mityba, daugiau baltymu 6.Taisiklinga laikysena 7.Miegoti minimim 8h 8.Gerti zuvu taukus, kalci 9.Krepsinis, plaukimas, tinklinis 10.Jokio alchoholio ir tabako 11.Negerti kavos 12.Kasdien bent po 200g pieno kefyro ar jogurto SEKMES ;*
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Patyręs Dalyvis
Žinutės: 176
![]() |
Citata:
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Naujokas
![]() |
Citata:
Didelis dėkui už išsamia informacija. 1. Kabėti ant skersinio tikrai daug kur girdėjau jog naudinga, nuo rytojaus jau pulsiu tą daryti. 2. Na per diena prisišokinėju labai daug, kadangi pražaidžiu krepšini iki 2-3 valandu per diena 3. Del miego puiku, bus naudinga pačiam kadangi visiškai nepaiilsiu per dienas . 4. Morku valgydavau nedaug, kiaušiniu taip pat. Ka gi nuo rytojaus abu bus įtraukti į mano valgiaraštį. 5. Maitinuosi gana sveikai, prieš treniruote pavalgau tik varškės, gryžes sukemšū porcija ryžiu su virta vištienos krutinėle, valgau daug daržoviu, bei planuoju pradėti gerti Universal papildus. 6. Taisyklinga laikysena ta prasmė sedint vaikštant ir taip toliau? ![]() 7. Na po aštuonias valandas tikrai pramiegu 8. Seniau gerdavau žuvų taukų tabletes, vadinasi reikia vėl nusipirkti. O kaip galėčiau gauti kalcio? Vitaminai? 9. Krepšinis mano pats mėgstamiausias sportas, antroje vietoje plaukimas, trečioje fitnesas, na tinklinio dėja neturiu salygu kur žaisti visgi ne havajuose gyvenu . Reikės pabandyti baseine pasimušinėti.10. Su tabaku rišau, alkoholiu taip pat. Nors ir labai norėčiau retkarčiais išgerti bokalą kitą alaus, tačiau susilaikysiu. 11. Na kavą gerdavau dažnai, ypač tą 3in1. Teks atsisveikint 12. Kefyro tiek išgeriu visada, kiekviena diena. Dar karteli ačiū. Jeigu kas nors rasite kuom papildyti, būsiu be galo dėkingas. |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Narys
Registracijos Data: Jul 2007
Žinutės: 88
![]() |
6. Taisyklinga laikysena ta prasmė sedint vaikštant ir taip toliau? tai butent ir daryk puloweri padeda su laikysena ![]() Sekmes
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|