![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Extrifit E.Nox Shock 690 g....
|
Mega Pro Mega L-Carnitine 60...
|
Extrifit Crea 1500 Mega...
|
ATP Carnitine & Pyruvate 100...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | |
|
Naujokas
Registracijos Data: Feb 2008
Žinutės: 3
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Sweiki noreciau jusu pagalbos sportuoju jau apie 5 menesius esu 17 m 193 cm sveriu 75 kg db bandau priaukti mases ant ranku ir kitu kuno daliu , bet turiu viena prblema turiu "pilva" darau atsilenkimus visokius pratimus bet jis nemazeja tik atsirado presas o pilvas ir liko issokes gal kas gali padet .aisku yra vienas budas maziau valgyti bet to neimanoma padaryt sportuojant tai gal kas gali padet ? Geda tureto tokio amziaus pilva
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Patyręs Senbūvis
Registracijos Data: Jun 2007
Žinutės: 446
Padėkojai: 1
Tau: 6 padėkos(-ų) 1 įraše
![]() |
eik i baseina,lakstyk,salej dirbk su kardio treniruokliais,tai yra dviratis,begimo takelis.. ir tirps tas pilvas,nereik gert tiek alaus.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senbūvis
Registracijos Data: Jan 2008
Žinutės: 359
![]() |
Nepamirsk, kad labai daug priklauso nuo mitybos, tu galvoji , kad treniruojiesi ir gali valgyt kiek nori ka nori? Nieko panasaus, mazink saldumynus, ir paskaityk apie mases auginima jei mase zugini.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Patyręs Senbūvis
Registracijos Data: Mar 2007
Žinutės: 402
Padėkojai: 2
Tau: 3 padėkos(-ų) 3 įrašuose(-ų)
Tau patarė patylėti: 3 kartus(-ų) 2 įrašuose(-ų)
![]() |
bet man lb keista is kur tas pilvas jai ugis 193 o sveri tik 75, nu mano ugis 178 o sveriu 78,nu as ziema ir turiu biski ta pilvuka,nes mase auginu,bet tai nezinau is kur jis pas tave gali buti prie tokio ugio
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Naujokas
Registracijos Data: Apr 2007
Žinutės: 11
![]() |
Pabandyk pasiziureti i save is sono. Jeigu yra galimybe - nusifotografuok. Manau, kad pamatysi, jog yra padidejes stuburo islinkimas i prieki, juosmens srityje. Kazkas panasaus i si paveiksleli.
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Naujokas
Registracijos Data: Feb 2008
Žinutės: 3
![]() |
jo butent pas mane tokia liakysena islinkus lb ir kaip sake pries tai Besst pas mane irgi presas yra bet pilvas isokes.Tai gal man eit pas koki ortapeda del laikysenos ar cia paciam galima susitvarkyt ? Aciu lb uz pagalba
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|