![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Aone L-Carnitine Concentrate...
|
Dymatize Super Amino Liquid...
|
Dymatize Dyma-Burn Xtreme 100...
|
PEAK HMB...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Naujokas
Registracijos Data: Jan 2010
Žinutės: 15
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Sveiki, Idemiai perskaiciau forumo dauguma skilciu, taciau vistiek turiu siektiek, gal ir kvailoku klausimu. Pradejau sportuoti, ugis ~1.76, svoris ~60kg. Tikslas, uzsiauginti mases, kuria gal net ir galeciau paversti raumenimis. Mityba, na tiesa pasakius, nera laiko valgyti po ~5kartus i diena, mano valgymo planas atrodo mazdaug taip: Ryte: - Po mokyklos: tai kas buna paruosta namie arba tai ka pasiruosiu pats, t.y makaronai, kiausiniai ar pns Pries treniruote: ziurint kiek laiko turiu, stengiuosi pavalgyti, daznai tai buna pienas+ sausi pusryciai(galeciau pakeisti i kokius kitokius) Po treniruotes: irgi kaip pakliuna, kartais kiausiniai, kartais tai kas uzsilieka po pietu, arba makaronai, varske+cukrus. Tai, kaip supratau be skaitydamas foruma, pagrindinis dalykas, kuris padetu priaugti svorio, yra gera mityba, tai mano klausimas butu, 1.Ar tokia mitybe yra gera? Jei prie jos prideciau kokius pusrycius, bei kokius riestus/surelius mokykloje? 2.Ar proteinas padetu man priaugti svorio, su tokia mityba? Ar butu tik pinigai ismesti i bala? Labai nekritikuokit, laukiu ataskymu. Beto per savaite sportuoju 4kartus. |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Narys
Registracijos Data: Oct 2009
Žinutės: 77
Padėkojai: 2
Tau: 2 padėkos(-ų) 2 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 8
Tau patarė patylėti: 4 kartus(-ų) 3 įrašuose(-ų)
![]() |
Mityba yra pats svarbiausias dalykas , o jeigu klausi apie pusrycius tai jie yra dar svarbesni , nes organizmas turi tokia savybe ryte geriau ysisavint viska. Ir manau 4 kartais per daug tik suvargsi patarciau 3 kart sportuot per savaite. Maisto papildu neapsimoka pirkt kol nenusitvarkysi mitybos ,o jei neturi jos nemanau kad uzaugsi mases greit
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Banned
Registracijos Data: Oct 2006
Vieta: Sun City
Žinutės: 6,375
Padėkojai: 105
Tau: 162 padėkos(-ų) 131 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 14
Tau patarė patylėti: 108 kartus(-ų) 94 įrašuose(-ų)
![]() |
Citata:
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Patyręs Senbūvis
Registracijos Data: Feb 2009
Vieta: Kaime (Kaunas)
Žinutės: 682
Tau: 14 padėkos(-ų) 14 įrašuose(-ų)
Tau patarė patylėti: 1 kartą 1 įraše
![]() |
Visas pirktas maistas nesveika, gerai tie kepti kiausiniai, nors ir virti nieko tokio, tik zaliu nevalgyk ir gerai bus.
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Naujokas
Registracijos Data: Jan 2010
Žinutės: 15
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Man asmeniskai virti gal net skaniau, beto ryte nelabai ten ir spesi issikept, aplamai ryte nieko nespeju, tas ir uzknisa, vat del mitybos, tai tik ryte problema, daugiau manau viska galima lengvai issprest. Ir beto tos koses, man ne prie sirdies, kuom butu galima jas pakeist?
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|