![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Aone Whey Aminos Ultra Tabs...
|
Dymatize Elite Primal 908 g...
|
Aone Whey Pro Anabol shake...
|
Aone Carnitine Extracaps 60...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Naujokas
Registracijos Data: Feb 2010
Žinutės: 22
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Sveiki, esu naujokas. Man 19 metų, Ūgis: 184, Svoris: 56kg. Norėčiau užauginti daugiau svorio, tačiau nežinau nuo ko pradėti. Jau 3-metus sėdžių su tokiu svoriu. Trumpai apie mano mityba , aišku daug nevalgau. Ryte pusryčiai "Visokie sumuštiniai, blyneliai , sausainiai ar dar kas nors ant greito. Per pietus pavalgau "Kokie makaronai, sriubos , greitas maistas, ir visa kitą) o kartais net nekyla noras valgyt. Vakarais ten ka nors perkandu ir viskas ...taigi labai mažai valgau ir manau tai yra mano problemą. Galvoju pradėt valgyti daugiau kaloriju per dieną apie 2500 kcal, nusipirkti "GAIN FAST" maisto papildus ir aišku bandyt eiti į sporto sale. Gal per keletą mėnesiu nors pora kilogramų priaugs to svorio... Gal ka galėtumet patarti / pasiulyti ? / Iš patirės ar šiaip..
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Narys
Registracijos Data: Dec 2009
Žinutės: 37
Padėkojai: 0
Tau: 2 padėkos(-ų) 2 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 3
Tau patarė patylėti: 2 kartus(-ų) 2 įrašuose(-ų)
![]() |
Daugiau valgyk: ryžiai, avižos, makaronai, vištiena, kalakutiena, tunas, žuvis. Susiskaičiuok kcal, susidaryk dietą. Valgyk kas 3-4 valandas, iš pradžių nelabai dauk, po truputi didink. Pradžiai užteks ir maisto nereikia papildų. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Moderator
|
masės auginimas naujokui dar neturėtų rūpėti. yra ir be to ką veikt. paimi vienos dienos pradinukų programą ir dirbi pagal ją tris kartus per savaitę. 2-3 priėjimai po 12 pakartojimų. svoriai tokie, kad visus pakartojimus atliktum nesunkiai, nes pirma užduotis išmokti atlikti pratimus, išmokti teisingai kvėpuoti. o tavo valgis atitinka tavo svorį... pradėsi judėt, atsiras gal apetitas savaime, o jei ne tai į lapyną.... ![]() sėkmės p.s. surašęs savo pamąstymus tragiškai... pradedi nuo valgymo, maisto, papildų ir tik gale pamini, kad bandysi eiti į salę.... ir mesk iš galvos tuos kvailus gainfastus ir visus kitus šūdastus. suvalgyk ryžių pakelį papildomai...
skubėk lėtai nerašykit į privatą steroidų klausimais. neatsakysiu... Last edited by stiuartas; 02-27-2010 at 09:37 AM. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|