![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Carne Labs Glutamin...
|
Aone Amino bv 136 Maxitabs...
|
Aone GLN Peptide 250 kaps...
|
Aone HI - 10 professional...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Dalyvis
|
Hm anksčiau tai buvo forumas liuksas, o dabar per sudėtinga čia man, nu bet prisitaikysiu. Problema tokia: gan ilgai nebuvau šiame tinklalapyje. Sugrįžęs pabandžiau prisijungti, bet manęs neprijungė, galvojau ištrintas, prisiregistravau iš naujo, bet nuėjęs į forumą supratau kad galiu prisijungti tik senuoju vardu... Dabar gaunasi taip kad pačiame Bodybuilding.lt tinklalapyje mano vardas TaDaYs, o forume tadziuliux. patarimų gal bus? nes nerandu kur trinti vartotoją
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Užkietėjęs Senbūvis
Registracijos Data: Dec 2005
Vieta: Litva - netoli sporto klubo
Žinutės: 1,160
Padėkojai: 0
Tau: 1 padėka 1 įraše
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 1 kartą 1 įraše
![]() |
nugi tinklalapyje ir forume kaip yra gi atskiros registracijos ar as cia maisau biski taip kad ir skirasi vardai jei klystu pataisykit
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Dalyvis
|
Nu nežinau nežinau, aš atskirai nesiregistruodavau anksčiau, prisijungdavau svetainėje, o forume jau automatiškai prijungtas būdavau ... o gal aš klystu?
--== Daryk, ką gali, su tuo, ką turi,ten, kur esi ==-- Last edited by tadziuliux; 01-06-2008 at 01:45 PM. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Dalyvis
Registracijos Data: Mar 2007
Žinutės: 106
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
1. Invalid Vartotojas specified. If you followed a valid link, please notify the administrator Tokio vartotojo kaip TaDaYs tarp forumo narių nėra. Pats nueik [url]http://www.bodybuilding.lt/forum/memberlist.php[/url] ir pagal abėcėlę susirask tą savo kitą vartotoją jei jis yra. Jei nėra tuomet jo čia ir nėra, tad forume ir svetainėje atskiri. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|