![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Dymatize Elite 12 XT 2 kg (62...
|
Aone Whey Aminos Ultra Tabs...
|
Aone L-Carnitine Concentrate...
|
Dymatize Creatine Micronized...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Naujokas
|
Sveiki visi, Taigi noriu paklausti keleta dalykų. Taigi sportoju dar tik keletą savaičių, pradėjęs rimtai užsiimti. Ankščiau sportavau nuo 13 metų ir tik puse metų. Bet viskas ištiško, nebepsportavau. Va dabar man 16 metų, netoli 17-ikos. Taigi norėčiau ką geriau ir kaip geriau užsiauginti masę. Gal kas galite parašyti kokia savaitęs programa? Aš super daug neišmanau ant pratimų, ką draugai ir salei parodė ankščiau, ta ir darau dabar. Pirmadienis: Krūtinė, bicas, presas, sparnai, kojos. Antradienį: Tricas, nugara, pečiai, presas, kojos. Trečiadienį: Poilsis. Ketvirtadienį: Krūtinė, bicas, presas, sparnai, kojos. Penktadienį: Tricas, nugara, pečiai, presas, kojos. Šeštadienį: Poilsis. Sekamdienį: Poilsis. Ar čia bent teisingai dirbu? Tokia programa būdava salei kažkas pan. Ir beto gal galite patarti, ar sudaryti programa? Mano ūgis: apie 176~ svoris: 63kg. Ačiū. |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Forumo Vilkas
Registracijos Data: Jun 2008
Žinutės: 2,050
Padėkojai: 40
Tau: 143 padėkos(-ų) 87 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 24
Tau patarė patylėti: 27 kartus(-ų) 22 įrašuose(-ų)
![]() |
Kas tau ten istisko? ![]() darai nesamones, ieskokis: [url=http://www.bodybuilding.lt/forum/treniruociu-programos/]Treniruočių programos - BodyBuilding.lt forumas: kultūrizmas, fitnesas, treniruotės, sveika mityba, steroidai[/url]
nusisikt man kokios programos, neturiu as programos ir man jos nereikia... man viena kasio trenke per savaite ir varzybos, kuriu diena dazniausiai keiciasi... nzn nakti miegosiu ar ne, nzn savaitgali gersiu ar ne, o gal isleksiu koki futbola palost su chebra... visa sita man svarbiau uz stangine, i stangine nueisiu tada kai bus laiko. Bet del visko klauskit, profesionaliai patarsiu ka reikia daryt
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Forumo Vilkas
Registracijos Data: Jun 2008
Žinutės: 2,050
Padėkojai: 40
Tau: 143 padėkos(-ų) 87 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 24
Tau patarė patylėti: 27 kartus(-ų) 22 įrašuose(-ų)
![]() |
Citata:
nusisikt man kokios programos, neturiu as programos ir man jos nereikia... man viena kasio trenke per savaite ir varzybos, kuriu diena dazniausiai keiciasi... nzn nakti miegosiu ar ne, nzn savaitgali gersiu ar ne, o gal isleksiu koki futbola palost su chebra... visa sita man svarbiau uz stangine, i stangine nueisiu tada kai bus laiko. Bet del visko klauskit, profesionaliai patarsiu ka reikia daryt
|
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|