![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Dymatize Dyma-Burn Xtreme 100...
|
Aone Whey Pro Anabol shake...
|
Dymatize Super Amino 4800 325...
|
Aone BCAA Aminos 250 kaps....
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Banned
Registracijos Data: May 2009
Žinutės: 12
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
sio metu mano programa yra tokia: pirmadenis: nugara,bicas prisitraukimai 4x 10 pasilenkus stangos traukimas prie saves 4x8 mirties kelimas 4x8 kaip prisitraukimai,tik su trosu 4x8 atsisedus su trosu trauku prie saves 4x8 bicas atsistojus su stanga 4x8 atsisedus su hanteliais 4x8 su stanga ant suoliuka kampu 4x8 antradenis: krutine tricas stumimas kampu 4x8 stumimas ant lygaus suoliuka 4x8 plesimas kampu 4x8 stumimas kampu zemyn galva 4x8 plesimas su trosais 4x8/12 tricas su trosu su lygia stangike 4x8 lygiagretes su svoriais 4x10 atsistojus su viena ranka istiesimai su ganteliu 4x8 treciadienis: kardio,presas ketvirtadenis: kojos,presas pritupimai su stanga 4x8 blauzdos su aparatu 4x8/12 koju istiesimai su aparatu 4x8 koju sulenkimai su aparatu 4x8 dar vienas bet nemuoku paaiskint 4x8presas,daug visko penktadenis: peciai,trapecija stangos stumimas uz kaklo 4x8 svaistai y sonus,hanteliai ar trosas keisti visa laik 4x8 80/75 laipsniu kampu hanteliu stumimas 4x8 svaistai y prieki hant arba stanga ir ranku pasukima keitu visa laik 4x8 pasilenkus su hant svaistai y sonus 4x8 su stanga trapecijos 4x8 kartais dar dadedu su hanteliais trapecija penktadenis off sestadenis pirmadenio programa sekmadenis off pirmadenis antradenio ir t.t.. nu ce man gaunas kiekviena savaite 2kartai kazkuri kuno dalis ir kekviena savaite keicias, slenkantis grafix gers dalyx nes raumeniui duodi daugiau streso, nes kekviena savaite keicias,o kuo daugiau raumeniui streso tuo jis daugiau augs,as taip manau ir kazkur girdejau as galvoju gal tik pakeist ne 4 prisedimus o 3 prisedimus palikt,kaip manot ar butu kox skirtums, jei taip tai kox? |
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Patyręs Dalyvis
Registracijos Data: Oct 2008
Vieta: vln
Žinutės: 165
Padėkojai: 20
Tau: 25 padėkos(-ų) 16 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 31
Tau patarė patylėti: 9 kartus(-ų) 6 įrašuose(-ų)
![]() |
bl paskaičiau prisėdimus, tai toks įspūdis, kad eitų valgyt D.. taip prisėdi 4 kart po 8 batonus sukerti ir jau sporcmensxx
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|