![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Aone Crea Max Forte 200 kaps...
|
Dymatize BCAA 5050 powders...
|
Dymatize Glutamine powder 300...
|
Dymatize Mega Gainer 3,6 kg...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Naujokas
Registracijos Data: Oct 2011
Žinutės: 4
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Sveiki, nutariau vesti logą, kad būtų lengviau save kontroliuoti, bei fiksuoti rezultatus. Tai pirmas mano toks bandymas. Laukiu įvairiausių pasiūlymų, ką turėčiau pakeisti ir t.t. Man 20, ūgis 194 cm, svoris 92 Kg. Visą gyvenimą aktyviai sportavau - krepšinis, futbolas, treniruoklių salėse taip megėjiškai, be didelės drausmės. Mano treniruočių tikslas yra kiek galima labiau išlavinti šuolį eigoje ir iš vietos. (Laisvai įdėti į krepšį, nes dabar to nepadarau. Nesakykit, kad per senas tokiem dalykam ar kas. Manau visad, daug dirbant galima pasiekt savo tikslą). Mano nuomone, tam kad aukštai pašokt nepakanka tik stiprių kojų, svarbus ir kitas raumenynas. Taigi treniruotės kaip ir visam kūnui, bet akcentuojant kojas. Šį mėnesį esu kaip ir už civilizacijos ribų, tad stengsiuosi paruošti kojas rimtoms treniruotėms su svoriais. Taigi mano pirmos savaitės treniruotės atrodo taip: Rytais: 20x2 atsispaudimai 10x6 pečiai stovėsenoj (35 kg.) 8x3 bicepsai (30 kg.) 50 pritupimų be svorio 3 serijos pilvo pratimų 20 įtupstų be svorio 20x3 šuoliai lenkiant kelius Po pietų: 10x2 įtupstai (su 10 kg. hanteliais, kiekvienai kojai) 30x3 pritupimai (35 kg.) 50x2 pasistiebimai ant laiptų 20x2 šuoliai siekiant tam tikro taško Stengsiuosi maitintis kuo sveikiau ir vartoti daugiau baltymų. |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Banned
Registracijos Data: Oct 2006
Vieta: Sun City
Žinutės: 6,375
Padėkojai: 105
Tau: 162 padėkos(-ų) 131 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 14
Tau patarė patylėti: 108 kartus(-ų) 94 įrašuose(-ų)
![]() |
Vertical Jump Bibble internete susirask ir perskaityk... nesamones visiskas darai...
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|