![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Aone BCAA Aminos 500 kaps....
|
Dymatize Plaktuvė 700 ml...
|
Dymatize L-Carnitine Xtreme...
|
Dymatize Joint Repair 60 kaps...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 (permalink) | ||
|
Patyręs Senbūvis
|
oj dar iki lagamino man toli nors ir siaip is sudejimo kazin ar lagaminu imanoma patapt. sekasi gerai, varske vistiena vien kvapas pikyna bet sueina viskas ![]() pasidariau poilsio savaitike, gal ir negerai bet dabar pradejau vel mase auginti ateis vasara, geras oras, daug laisvo laiko galesiu ir kardio kaip zmogus lauke padaryti ir valgyti kiek reikia. praveriau kreatino, bcaa, animal pakuotes kvapas uzmuse ir galesiu kaip zmogus pavalgyt, labai man jau knieti jegas panaudot su tuo metimu svorio kancia...
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Patyręs Senbūvis
|
nuo pat pradzios, pat pat cia butu kokie metai su pertrauka: 7kg nors pradzioje neskyriau demesio metimui. Dabar 3kg ir mazdaug kokios taip 4savaitės tai sakyciau gerai visai, bet idomiai išryškėjo viršus: trapecija, pečiai, tricas o pilvukas toks pat lyg ir liko, bent is foto skirtumo nesimato.atvirai pasakius norėtusi geriau bet šis sportas visiškai pakeitė išvaizda, ant kiek seniau buvau tešlius grynas tai dabar liko pilvukas tik, sutvirtėjau reiks kada įdomumo dėliai nuskanuot foto kokia sena prieš sporta ir su dabar palygint
uzsidare... atsidarys vel, tik gaila visu dingusiu duomenu. Last edited by cemodanas; 01-26-2008 at 05:30 PM. |
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Forumo Vilkas
Registracijos Data: May 2007
Žinutės: 4,969
Padėkojai: 54
Tau: 36 padėkos(-ų) 33 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 0
Tau patarė patylėti: 1 kartą 1 įraše
![]() |
tai kažkaip visada kad pilvas kristų tei reikia labai nemažai nusimest, o nuo kitų kūno vietų greit krinta, man pačiam mest nereikia, bet draugai keli meta
|
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Patyręs Senbūvis
|
kad nuo vaikystės linkes kaupt riebalus, buvau pas gydytojus, mazdaug valgyk maziau, maziau riebalu, maziau batono,duonos tokia prigimtis tavo. begiot lb nemegstu iš vis kardio man sunki veikla, bet gal kada teks pamatyti savo presa gerai kad lietuvoje yra toks forumas, galima būtų jį labiau pareklamuoti, gal atsiras daugiau jaunuoliu kuriuos nuves teisingu keliu.
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Patyręs Senbūvis
|
na ka riebalu zudyma jau seniau atidejau kuriam laikui. pabandysiu parodyti programa ir mityba. teko konsultuoti su pazistamu sportininku taip pakoregavo man planus. Ciklas: 4 dienų splitas, 3 poilsio dienos Tikslai: Raumens dydis ________________________________________ Pirmadienis Krūtinė • Spaudimas: (Apšilimo priėjimai) • Spaudimas: 3 Priėjmai • Spaudimas kampu: 3 Priėjmai • Lygiagretes: 3 Priėjmai Bicepsas • Rankų lenkimas su štanga: 3 Priėjmai • Koncentruotas rankų lenkimas su hanteliais: 3 Priėjmai ________________________________________ Antradienis: Kojos (nzn ar tikrai gerai) • Kojų tiesimas: 3 Priėjmai (sunkesni) • Pritupimai: 3 Priėjmai • Leg press: 3 Priėjmai • Kojų lenkimas gulint: 3 Priėjmai • Kojų tiesimas: 2 Priėjmai (lengvesni) • Blauzda stovint: 3 Priėjmai ________________________________________ Trečiadienis: Poilsis ________________________________________ Ketvirtadienis: Poilsis ________________________________________ Penktadienis: Nugara • Prisitraukimai: 3 Priėjimai • Vertikalaus troso trauka (spec treniruoklis) 2 Priėjimai (labai gerai jauciu nuo jo spranus,pan kaip prisitraukimai) • T-bar trauka: 3 Priėjmai • Lyno trauka sėdint: 3 Priėjmai • Mirties trauka: 3 Priėjmai • Atvirkstinis presas: 3 Priėjmai (nebutinas) ________________________________________ Šeštadienis Pečiai • Stanga uz nugaros: (Apšilimo priėjimai) • Stanga uz nugaros: 3 Priėjmai • Hanteliai i sonus: 3 Priėjmai • Hanteliai pasilenkus 3 Priėjmai Tricepsas • Spaudimas siaurai: 3 Priėjmai • V lyno spaudimas: 3 Priėjimai ________________________________________ Sekmadienis: Poilsis mityba: Kreatinas 5g, Animal pak. Pusryčiai: 8:10 Produktas Kiekis Avižiniai košė 250g. Kiaušinienė(1pilnas, 2baltymai) 150g Užkandis 11:40 (mokykla) Produktas Kiekis Vištiena 100g.. Bulvės,daržovės 150g +truputelis riesutu. (bcaa) ~14h Treniruote. Baltymai 30g. Kreatinas 5g. (bcaa) Pietūs 15:00 Produktas Kiekis Vištiena,Jautiena liesa 200g.. Ryžiai,daržovės 200g (kiek iseina anksciau savaitgaliais 11h) Avižiniai dribsniai,jogurtas 250g. Pavakariai 17:30 Produktas Kiekis Silkė, tunas 300g.. Vakarienė 19:30 Produktas Kiekis Varškė 400g. Pienas, jogurtas 200g Viso kcal: 3300g. Angl: 380g Balt: 213g Rieb: 89g mazdaug tiek, avizas stengiuos kuo anskciau, nenutempti i vakara. kaip visada, dekui kas sugaista laika perziuri ir pataria. sustojo augimas kaip ir mano, tai noreciau viska atslifuot, galbut teks isbandyt fullbody.
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
Senbūvis
Registracijos Data: Mar 2007
Žinutės: 387
Padėkojai: 0
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
Citata:
|
|
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Forumo Vilkas
Registracijos Data: May 2007
Žinutės: 4,969
Padėkojai: 54
Tau: 36 padėkos(-ų) 33 įrašuose(-ų)
Tau patarė patylėti: 1 kartą 1 įraše
![]() |
apie programą tai jau parašiau kitoj temoj kažką, o dėl mitybos tai dar man pačiam daug ką mokintis. Tiksliau valios reikia laikytis normalios mitybos. Pavyzdžiui kai po šūlės grįžti pavargęs, jauti kad nori valgyt ,ale labai tingi atsidaryt šaldytuvą, ir ypač jei ten nieko nėra gero...
|
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Patyręs Senbūvis
|
na aciu dievui mano mama gera, todel visada man iskepa vistienos sliosa toki ir ryziu gal kas pasinaudos dar mano programa ir mityba o dabar laukiam siltesnio oro + riebalu zudymo meto ![]() is cemodano digivolibizuosiuosi i lagamina P.S. nusipirkau bokso kriause, vienintelis nenuobodus kardio
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|