![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Aone Stamimax Energy 1200g...
|
Aone Mass Gainer 30 1500g...
|
Dymatize Glutamine powder 300...
|
Aone HI - 10 professional...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Užkietėjęs Senbūvis
Registracijos Data: Dec 2007
Žinutės: 981
Padėkojai: 8
Tau: 0 padėkos(-ų) 0 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 1
Tau patarė patylėti: 0 kartus(-ų) 0 įrašuose(-ų)
![]() |
nu va pradekim nuo programos pagal kuria baigiau sportuot... 1 Diena Krutine\bicepsas\presas 1.Atsilenkimai 3x20 2.Štangos spaudimas 4x8 4x6 3.Štangos spaudimas kampu 4x8 4x6 4.Plėšimas 4x8 5.Bicepsas stovint su štanga 3x6 6.Lari škotas su štanga 3x6 (tik kairej rankai) 7.Ranku lenkimas su trosu 3x10 8.Koju lenkimas gulint ant soliuko 3x20 2 Diena Nugara\tricepsas\presas 1.Atsilenkimai 3x20 2.Nugaros tiesimas 3x10 3.Lyno trauka prie krūtinės 3x10 4.Prisitraukimai 3x max 5.Lyno trauka prie pilvo 4x10 6.Štangos spaudimas siaurai 3x8 7.Prancūziškas spaudimas 3x8 8.Ranku tiesimas zemyn 3x10 9.Koju lenkimas kabant ant alkuniu 3x20 3 Diena Kojos\peciai\presas 1.Atsilenkimai 3x20 2.Įtūpstai 3x8 3.Legpresas 4x8 4x6 4.A1 Koju lenkimas sedint 3x8 A2 Koju tiesimas sedint 3x8 5.Blauzda sedint 3x8 6.Mostai i salis sedint 3x10 7.Hantelių kėlimas į šalis 3x8 8.Hantelių spaudimas pečiam 3x8 9.Atsilenkimai 3x20 Sportuoju nuo gruodžio pradžios dabar jau 4 mėnesiai Tikslas buvo priaugt mėsos ir islygint bicepsus (skirtumas buvo 2 cm dabar jau 1 cm...)Dabar dirbu sausai (be papildu bet žadu prijunkti) Metai: 16 (ne už kalnu 17) Ugis: 172 cm (gal daugiau) Svoris:62,3 (esu kūdas kaip dviratis,bent man taip atrodo) Apimtys : Kojos 50:cm Blauzdos:34 cm Krutinė: 99 cm Bicas: dešine 32 cm kairė 31 cm Nuo pirmadienio dirbsiu pagal kita programa... siekiai bus : disbalansu lyginimas...turiu bico 1 cm disbalansa peties gabaliukas kazkur nusiplone sparnas kazkur pakibo beaugant....ir kas svarbiausia cia viskas kairėj pusei...nors viskas atsilieka nedaug bet geriau anksciau negu veliau... Last edited by Saldiklis; 04-02-2008 at 10:23 PM. |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Patyręs Senbūvis
Registracijos Data: Jan 2008
Žinutės: 731
Padėkojai: 0
Patarei patylėti: 0
![]() |
mesk lauk tuos visus trosus ir presus (is preso tai tau isvis jokios naudos), imk bazinius ir daryk,nes mesos tau dar labai daug reikia.... ir tu su tokiom apimtim neziurek i tas proporcija, varyk baze ir buk laimingas ,o kai 100kg sversi galesi jau rimciau apie tas proporcijas pamastyt....
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Užkietėjęs Senbūvis
|
Citata:
, nejuokinkit. Del bazes irgi sutinku , jau jei 4 menesiai dirbo (dar ziurint kaip) gal jau ir galima butu po truputi pereit.
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Užkietėjęs Senbūvis
![]() |
na as "idealistas" esu...man kas netaip tuoj galvos skausmas...kam menkniekis kam katastrofa... tas 1 kitas cm man daug ka reiskia...(zinau kad zmogaus kaire puse neproporcinga desiniai ir atvirksciai) o kaip matet parasiau kad keisiu programa... o del preso tai zinau kad mest lauka...(kazkas dar buvo pavadines pussy magnet ) bet paminkyt ji reikia...beto man seip reikia kaire ranka spaust ypac alkune nes turejau "galinga" trauma tai man reikia islaust viska ka galima... |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Patyręs Senbūvis
![]() |
daug trosu ,daug preso ir 0 bazes ,va kas blogai..... mano pirmoi programoi kuria dariau jau buvo pritupimai ,trauka pasilenkus ir t.t....... ir beje sitos programos nepavadinciau ,,,,mases auginimui,,, |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Užkietėjęs Senbūvis
![]() |
kad nereiktu zaisti su programom Pirmadiensi: Krūtinė/Bicepsas Krūtinė • Hantelių Spaudimas: 4 Priėj. x 8 Kart. • Štangos Stumimas Gulint: 4 Priėj. x 8 Kart. • Hantelių Plėšimas Gulint: 3 Priėj. x 8 Kart. • Trosų Kryžiavimas: 2 Priėj. x 12 Kart. Bicepsas • Štangos Kėlimas: 3 Priėj. x 8 Kart. • EZ Štanga Siaurai: 3 Priėj. x 8 Kart. Antradienis: Kojos • Kojų Lenkimas: 4 Priėj. x 10 Kart. • Kojų Tiesimas: 4 Priėj. x 10 Kart. • Spaudimas Kojomis: 4 Priėj. x 12 Kart. • Pritūpimai: 4 Priėj. x 12 Kart. • Mirties Trauka Tiesiomis Kojomis: 4 Sets x 12 Reps Trečiadienis: POILSIS Ketvirtadienis: Nugara/Blauzdos Nugara • Pečių Sutraukimai Su Štanga: 3 Priėj. x 10 Kart. • Štangos Trauka prie Smakro: 3 Priėj. x 10 Kart. • Pečių Sutraukimai Atgal: 3 Priėj. x 10 Kart. • Atvirkščia Štangos Trauka: 3 Priėj. x 10 Kart. • T Trauka: 3 Priėj. x 10 Kart. • Hantelių Trauka: 3 Priėj. x 10 Kart. Blauzdos • Pasistiebimai Stovint: 4 Priėj. x 12 Kart. • Pasistiebimai Sėdint: 4 Priėj. x 12 Kart. Penktadienis: POILSIS Šeštadienis: Pečiai/Tricepsas Pečiai • Pečiai Treniruoklyje: 3 Priėj. x 10 Kart. • Hantelių Kėlimas: 3 Priėj. x 10 Kart. • Hantelių Kėlimas Į Šalis: 3 Priėj. x 10 Kart. Tricepsas • Hantelių Spaudimas: 3 Priėj. x 10 Kart. • Lyno Trauka Žemyn: 3 Priėj. x 10 Kart. • Štangos Spaudimas: 3 Priėj. x 10 Kart. sita sulystu jau? paimta is animalpak.lt |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Patyręs Senbūvis
![]() |
niekad pries pritupimus nedaryciau jokiu tiesimu lenkimu ir t.t. ,nes poto pilnas jega ir is visos dusios negaleciau pritupimu padaryt.... po pritupimu nebent.... ir kam dar tas spaudimas kojom reikalingas jeigu pritupimus darai...?
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Užkietėjęs Senbūvis
![]() |
sakau is animal pak paimta... nu gerai jai padarytumem tai kaip tu sakai tai tada butu jau programa pagal kuria verta sportuot? |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Patyręs Senbūvis
![]() |
as tau negaliu pasakyt palei kuria programa tau tinka sportuot.. pats turi atrast kas tau tinka.... as galiu pasakyt palei kuria man t..... |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|