![]() |
|
|||||||
| Registruotis | DUK | Narių Sąrašas | Social Groups | Kalendorius | Ieškoti | Šiandienos Žinutės | Pažymėti Forumus kaip Perskaitytus |
Dymatize Glutamine powder 300...
|
PEAK Fenuplast...
|
Aone Carnitine Extracaps 60...
|
Aone Extrapep HD 250g...
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 (permalink) | ||
|
Forumo Vilkas
Registracijos Data: Sep 2006
Žinutės: 2,071
Padėkojai: 43
Tau: 37 padėkos(-ų) 15 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 38
Tau patarė patylėti: 6 kartus(-ų) 6 įrašuose(-ų)
![]() |
nugaros tvirtos reik, pas mane ji silpnoka, nes mesos truksta, bet su laiku stipreja, tai ir amplitude dideja.
|
||
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Forumo Vilkas
![]() |
ech nukirto ir mane ruduo, bus man su maike, naktimis vaikscioti. Sloga, ir gerkle skauda, temperatura i vakarus nezymi, dabar ant arbateliu sedziu ir now adam (multivitaminai) + 1,8 gramo c vit. Savaitele nuo sporto pailsesiu. Tad tureciau atsigauti. Svoris vakar ryte buvo 84,8 :P
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Forumo Vilkas
![]() |
Tai gi, kad linksmiau butu augti, mazytis motyvacinis konkursas. Tikslas: iki nauju 90 kg tusciu skrandziu. Dabar kazkur 85, sirau savaitele bus maziau. Jei iki tikslo pritruks daugiau nei 2 kg, jokio naujako, namie prie misraines bliudo ir ziurint zydraji zybureli, jei toki dar rodo. Jei maziau nei 2 kg, tai naujakas su draugais, bet jokio alko. Na ir jei 90 + tai viskas kaip priklauso ir poto vel sausra iki kokios rimtos progos (savaitgalis ar seip laisva nuo darbo diena, neproga) Last edited by Virusas; 10-04-2009 at 05:28 PM. |
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Moderator
Registracijos Data: Apr 2007
Žinutės: 6,488
Padėkojai: 47
Tau: 231 padėkos(-ų) 171 įrašuose(-ų)
Patarei patylėti: 5
Tau patarė patylėti: 15 kartus(-ų) 14 įrašuose(-ų)
![]() |
Nu gal ir gerai tokie motyvavimai saves. Tik i senatve vis sunkiau rasti motyvuojanciu dalyku - naujakas tiesiog dar viena diena.
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Užkietėjęs Senbūvis
|
pro iranga, bei servisas jusu gymui, begtakiams, elipsems.. Detales, Dirzai, dekai, lubrikantai, valikliai, purskikliai.. prieziura, diagnostika, valymas, restoravimas... Technogym, lifefitness, precor, stairmaster, sportesse, concept 2..ir t.t. rasyti i skype: sauliuhas |
|
|
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
Forumo Vilkas
|
Citata:
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Forumo Vilkas
![]() |
man ir darbo ir dar yra galimybe, kad darbas baigsis 21 - 22 ![]() na gal pasiseks ir bus laisvadienis ta diena
|
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Forumo Vilkas
![]() |
idomu per naujus ka nors rodys per telika ? nes niekaip neissikapstau is bacilos gniaustu, nei gripas, nei kas tiesiog persales, net slogos nera, gerkle irgi tvarkoje, o temp visada i vakara pakyla virs 37, univere visi apsisnagleve ir koseja, darbe geresne situacija, bet bacilu nesiotoju pilna, nepadeda nei 2 gramai vitamino niekas..... trefkeje buvau praita sav, tai nlb malonumas sportuoti su temo, reik geriau issigydyti, arba laukti kol pasals tada turetu praeiti, nes dabar dregnas ir slykstus oras....
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|